Τρέλα επί κεφαλής

Τρέλα επί κεφαλής

Φαντασία και άποψη στα χτενίσματα στα MAD video music awards.

Ε, ναι! Είδαμε ωραία μαλλιά, μοντέρνα, χαλαρά στυλιζαρισμένα όσο πρέπει που ακολουθούν τις τάσεις. Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα και σας τα παρουσιάζουμε. Το καθένα είναι διαφορετικό και ταιριάζει απόλυτα στην σταρ που το επέλεξε.

Βίκυ Καγιά

mad1


Ίσως να ήταν το πιο προχωρημένο χτένισμα. Συνδυάζει δύο στυλ σε ένα: Τα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού είναι ολόισια, sleek και με καθαρή χωρίστρα στο πλάι, ενώ πολύ ψηλά στους κροτάφους αρχίζουν να αποκτούν αφράτο όγκο και να ανοίγουν όσο κατεβαίνουν προς τα κάτω. Από τη μία μεριά μπαίνουν πίσω από το αυτί κι έτσι γίνεται ακόμη πιο έντονο το εφέ του όγκου.

Τάμτα

mad2


Το μήκος των μαλλιών της –ακόμη κι αν δεν είναι ολόδικα της- είναι το ιδανικό για την τέλεια μακριά κοτσίδα, η οποία έρχεται μπροστά στο πλάι. Το χρώμα της είναι, επίσης, το πιο hot της σεζόν και το μεγάλο μαντήλι στο κεφάλι, συμπληρώνει το τρίο των πιο μεγάλων τάσεων γι αυτό το καλοκαίρι.

Ελένη Φουρέιρα

mad3


Τέλειες φυσικές μπούκλες με όγκο αλλά χωρίς υπερβολές. Το βασικότερο είναι το τελείωμα τους που είναι καθαρό και με υπέροχους κυματισμούς και η τοποθέτηση τους στο πλάι και μπροστά, που είναι η θέση των μαλλιών στα περισσότερα κόκκινα χαλιά φέτος.

Έβελυν Καζαντζόγλου

mad4


Χαλαροί κυματισμοί και μπούκλες που ανοίγουν με φυσικό και ήρεμο τρόπο και ισιώνουν στο τελείωμα τους. Πόσο καλοκαιρινά αλλά και πόσο κοριτσίστικα και glamorous μαζί!

Νίκη Πόντε

mad5


Υγεία που ακτινοβολεί στα ίσια μακριά μαλλιά της που φτάνουν κάτω από το στήθος. Στην κορυφή δίνεται όγκος σε ένα χτένισμα που είναι διαχρονικό, καθώς όλα τα μαλλιά στο πάνω μέρος του κεφαλιού «φουσκώνονται» και πιάνονται πίσω.

Ήβη Αδάμου

mad6

Μία εμφάνιση με χιλιάδες κοτσιδάκια, πιασμένα σε διαφορετικά ύψη και με διαφορετικές τεχνικές. Στριμμένα, ή ίσια πλαισιώνουν τους ώμους και κρατάνε τον όγκο των μαλλιών στο πίσω μέρος. Χαλαρή, νεανική διάθεση που γίνεται χτένισμα.