Φέτος είναι η χρονιά του ποντικού και… τέτοια #MickeyMouseNails δεν έχεις ξαναδει!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Φέτος είναι η χρονιά του ποντικού και… τέτοια #MickeyMouseNails δεν έχεις ξαναδει!

Είναι ό, τι πιο fun είδαμε στο Instagram

Το 2020, στο Κινέζικο ωροσκόπιο, είναι η χρονιά του ποντικού και σύμφωνα με το astrology. gr το κινέζικο όνομά του είναι SHU, o μήνας που ανήκει είναι ο Δεκέμβριος, στη Δυτική Αστρολογία αντιστοιχεί στον Τοξότη και ξέρουμε πως, στην Κίνα, ο Ποντικός ή Αρουραίος είναι ένα σεβαστό πρόσωπο, θαρραλέο, με πολύ καλό επιχειρηματικό μυαλό. Θεωρείται τιμή να γεννηθεί κάποιος κατά το έτος του Αρουραίου και ιδιαίτερο προνόμιο. Είναι λοιπόν μία καλή χρονιά και μας αρέσει ιδιαίτερα γιατί… αγαπάμε τα ποντικάκια εδώ στο queen.gr! Το αγαπημένο μας ποντικάκι βεβαίως, δεν είναι άλλο από τον λατρεμένο Mickey Mouse αλλά δεν τον αγαπάμε μόνο εμείς. Με μία αναζήτηση στο hashtag #MickeyMouseNails στο Instagram, θα δεις άπειρα nail art από Mickey φανς και σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες από τον τίτλο, ναι, θα μιλήσουμε πάλι για μανικιούρ όμως, αυτό που θα σου δείξουμε σήμερα δεν το έχεις ξαναδεί. Βλέπεις, η αγαπημένη μας Unistella από την Κορέα, με αφορμή τη χρονιά του ποντικού, έφτιαξε τα πιο ιδιαίτερα και εντυπωσιακά #MickeyMouseNails που έχεις δει…


https://www.instagram.com/p/B6vXqM7FJ-r

Όχι απλά ζωγράφισε το αγαπημένο μας ποντικάκι αλλά έκανε το σχήμα του νυχιού να μοιάζει με τα χαρακτηριστικά, στρογγυλά αυτιά του! Τα κορίτσια του Unistella αν θυμάσαι, είναι εκείνα που μας είχαν χαρίσει τα #LipstickNails που τόσο είχαμε αντιπαθήσει αλλά μας αποζημίωσαν με το πιο φανταστικό σχέδιο που έχουμε δει ever!


https://www.instagram.com/p/B6u8RKtlYBB

Ερμ… προφανώς και δεν θα το κάναμε γιατί είναι σχεδόν αδύνατον, οι nail artists μας θα έπεφταν στα ναρκωτικά και θα έπρεπε να μακραίνουμε τα νύχια μας για μήνες. Μας αρέσει όμως που το βλέπουμε και χειροκροτούμε τις υπερταλαντούχες artists του Unistella που καλωσόρισαν τη χρονιά του ποντικού με απίθανο στιλ και νοσταλγία! Do you like?

Διάβασε ακόμα: 20 nail art για να υποδεχτούμε το 2020!

DPG Network