10 ιδέες για ένα διαφορετικό… γαλλικό μανικιούρ

Μαρία Ροδίτη
10 ιδέες για ένα διαφορετικό… γαλλικό μανικιούρ

Το #frenchmani είναι all time classic, αλλά τι θα έλεγες για ένα αλλιώτικο twist σε αυτό το nail art;

Ό,τι και να πούμε για το γαλλικό μανικιούρ είναι λίγο. Πρόκειται για το πιο classy, διαχρονικό και κομψό nail art, είναι «ήσυχο» και ταυτόχρονα εντυπωσιακό και δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι out of style με αυτήν την επιλογή στα νύχια σου. Οι περισσότερες γυναίκες το αγαπούν, τους αρέσει και το επιλέγουν, γιατί- εκτός όλων αυτών- είναι και τάση.

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλά και διαφορετικά είδη γαλλικού μανικιούρ για τα οποία εδώ έχουμε μιλήσει. Τώρα, λοιπόν, θέλουμε να δούμε μαζί ένα νέο trend, που ήδη λατρέψαμε: το inverted French manicure. Όπως κατάλαβες, πρόκειται για το γαλλικό μανικιούρ που έχει τη γραμμή στη βάση του νυχιού και όχι στην άκρη, όπως το έχουμε συνηθίσει και γνωρίσει. Στην παρακάτω gallery θα βρεις κι εσύ μερικά από τα ωραιότερα #invertedfrenchmani που κυκλοφορούν στο Instagram και θα πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι για το επόμενο μανικιούρ σου.

Cover photo: @jessicawashick

Διάβασε ακόμα: 10 παλέτες σκιών σε γήινες αποχρώσεις, ιδανικές για όλες τις εποχές10 παλέτες σκιών σε γήινες αποχρώσεις, ιδανικές για όλες τις εποχές