Cream Skin: Αυτό το νέο K-beauty trend θα απλουστεύσει τη ρουτίνα ομορφιάς σου

Μαρία Ροδίτη
Cream Skin: Αυτό το νέο K-beauty trend θα απλουστεύσει τη ρουτίνα ομορφιάς σου

Μιλάμε για τη νέα εμμονή στο χώρο του skincare!

Όλες λίγο πολύ γνωρίζουμε το κίνημα του λεγόμενου Korean Beauty (aka K-beauty) που έχει να κάνει με τη skincare ρουτίνα μας και το glass skin. Λαμπερό δέρμα, αλαβάστρινη και υγιής επιδερμίδα, που μοιάζει πραγματικά σαν πορσελάνινης κούκλας και δεν είναι επιβαρυμένη με πολλά προϊόντα. Η Κορεάτικη ρουτίνα ομορφιάς αποτελείται περίπου από 7 βήματα, όπως έχουμε πει εδώ στο Queen, και περιλαμβάνει τη χρήση serums, ενυδατικής κρέμας, ελαίων και απολεπιστικών προϊόντων.

Αν, παρ' όλα αυτά, σου φαίνονται πολλά και… βαριέσαι να υιοθετήσεις αυτό το skincare trend, έχουμε ευχάριστα νέα. Ένα ολοκαίνουριο skincare trend- φυσικά από την Κορέα- έρχεται το 2020 για να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και την επιδερμίδα μας πιο νεανική και λαμπερή. Το «Cream Skin», όπως λέγεται, απαιτεί πολύ λιγότερη προσπάθεια και χρόνο για να αποκτήσεις αυτήν τη διάφανη και αλαβάστρινη επιδερμίδα και ταιριάζει σε κάθε τύπο δέρματος.

oz seyrek 6XcQPTELaGY unsplash

Στην ουσία, το Cream Skin trend είναι ταυτόχρονα ένα concept και ένα look που μπορεί να επιτευχθεί χωρίς να χρειάζεται να ακολουθήσεις όλα τα βήματα της K-beauty. Χρειάζεσαι μόνο ένα toner και μια ενυδατική κρέμα για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με Κορεάτες skincare experts, «Το glass skin εστιάζει περισσότερο σε μια skincare routine, χαρίζοντας καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα με τη χρήση αρκετών προϊόντων. Αντίθετα, το Cream Skin trend συνδυάζει τη δράση ενός toner με τα οφέλη της ενυδατικής κρέμας, με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται να χρησιμοποιείς και να αγοράζεις ένα σωρό προϊόντα περιποίησης».

Με λίγα λόγια, αν δεν έχεις πολύ χρόνο στην καθημερινότητά σου για να αφιερώσεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου ή αν μερικές φορές βαριέσαι θανάσιμα (έλα, παραδέξου ότι συμβαίνει και αυτό), το Cream Skin trend ήρθε για να σε σώσει ομορφαίνοντάς σε ταυτόχρονα.

Διάβασε ακόμα: 10 ιδέες για ένα διαφορετικό… γαλλικό μανικιούρ