Κόκκινα μαλλιά: Έχουμε όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Κόκκινα μαλλιά: Έχουμε όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι

Είτε είσαι κοκκινομάλλα είτε όχι

Τα κόκκινα μαλλιά είναι μία τάση που εμφανίστηκε πέρισυ και, σε αντίθεση με τα βαμμένα κόκκινα μαλλιά, δεν έχει ξεθωριάσει. Ολοένα και περισσότερα κορίτσια βάζουν το κόκκινο στην παλέτα των μαλλιών τους και μας αρέσει αλλά χρειάζεται προσοχή!

Το κόκκινο βλέπεις, είναι ένα δύσκολο χρώμα. Χρειάζεται ειδική φροντίδα και περιποίηση αλλά κυρίως, χρειάζεται αρκετή σκέψη! Δεν ταιριάζουν όλα τα κόκκινα σε όλες και αυτό πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα στο μυαλό σου αν σκέφτεσαι και εσύ να κάνεις την αλλαγή.

Επειδή λοιπόν μιλάμε για μία τόσο μεγάλη έμπνευση, η συζήτηση με τον κομμωτή σου είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Εξίσου απαραίτητο είναι και το «σχέδιο δράσης» aka h περιποίηση αφού κάνει το χρώμα που επιθυμείς.

Ας ξεκινήσουμε όμως από τα βασικά. Οι αποχρώσεις του κόκκινου είναι δεκάδες από ginger ως και βαθιές καστανοκόκκινες. Ποια ταιριάζει σε εσένα; Όλα εξαρτώνται από το χρώμα της επιδερμίδας σου και από τον τρόπο ζωής σου.

Ένα πολύ ανοιχτό κόκκινο για παράδειγμα, μπορεί να σου ταιριάζει αλλά αν είσαι κορίτσι που φορά ελάχιστο μακιγιάζ, μπορεί να σe κάνει πολύ άχρωμη στην καθημερινότητά σου. Σε κάθε περίπτωση, εμείς διαλέξαμε τα δέκα καλύτερα κόκκινα που είδαμε στον λογαριασμό της Redken για να κρατήσεις τα screenshots που θέλεις και μετά να κάνεις την κουβέντα με τον κομμωτή σου. Για ΔΕΣ…

Διάβασε ακόμα: Μην ξοδεύεσαι: Αυτά είναι τα πινέλα και εργαλεία που χρειάζεται να έχεις