Η αγαπημένη μας nail artist μόλις ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ το γαλλικό μανικιούρ

1 SHARE

Και μας έκανε να ανακαλέσουμε όλα έχουμε πει…

Το ότι λατρεύουμε την Betina Goldstein το ξέρεις… Πριν δύο μέρες μιλήσαμε για το πως μπορεί να κάνει ακόμα και το πιο κίτς μανικιούρ να δείχνει chic και το αποδείξαμε πολλές φωτογραφίες από τις δημιουργίες της. Φαίνεται ωστόσο πως η Betina θέλει να μας κάνει να μιλάμε για αυτή μέρα παρά μέρα….

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

? Rings by @doublemossjewelry

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) on

Καθώς πίναμε τον καφέ μας ανέμελες το ΣΚ στο feed μας εμφανίστηκε η φωτογραφία που θα δεις παρακάτω και παρατήσαμε φλυτζάνια και κουταλάκια για να χειροκροτήσουμε. Παρατήρησε προσεκτικά τι ακριβώς έχει κάνει αυτή η πανέμορφη ιδιοφυία….

Η Betina έκανε γαλλικό μανικιούρ… Αυθεντικό γαλλικό μανικιούρ… Με γαλλικές λέξεις, αντί για γραμμές, στις άκρες των νυχιών και ουρλιάζουμε ακόμα. Είναι ό, τι πιο κομψό και διασκεδαστικό έχουμε δει και το λέμε εμείς που δεν έχουμε καμία συμπάθεια για το συγκεκριμένο μανικιούρ.

Το καλύτερο μάλιστα είναι ότι, τα νύχια της είναι κοντά συνεπώς δεν υπάρχει περιορισμός για το μήκος και φυσικά ούτε στις λέξεις. Εκείνη έγραψε amour, oui, non, eau κλπ και εσύ μπορείς να γράψει όποια γαλλική λέξη θέλεις.

Ναι, με βεβαιότητα η Βetina πλέον έχει τερματίσει το γαλλικό μανικιούρ. Δεν θα δούμε ποτέ κάτι καλύτερο που να έχει να κάνει με το συγκεκριμένο σχέδιο και επίσημα ανακαλούμε. Λατρεύουμε το αυθεντικό γαλλικό μανικιούρ και φυσικά λατρεύουμε την Βetina!

Cover photo @betina_goldstein

Διάβασε ακόμα: Follow the sun ή αλλιώς πως θα φορέσεις bronzer όσο είσαι ακόμα λευκή

 

 

1 SHARE
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ