Φτιάξε καφέ και δες 20 τέλεια αλλά και διαφορετικά γαλλικά μανικιούρ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Φτιάξε καφέ και δες 20 τέλεια αλλά και διαφορετικά γαλλικά μανικιούρ

Μένουμε σπίτι και χαζεύουμε μανικιούρ, ναι τι;

Το γαλλικό μανικιούρ ξέρεις, δεν μας αρέσει ιδιαίτερα εδώ στο beauty department και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Εμφανίστηκε ωστόσο τον περασμένο μήνα η αγαπημένη μας Betina (κάναμε στιχάκι) και μας άλλαξε γνώμη (θυμήσου).

Από τότε, πιάνουμε τους αυτούς μας να χαζεύουν #frenchmanicure εικόνες στο Instagram αλλά δεν κοιτάμε τα απλά γαλλικά μανικιούρ. Όχι, όχι! Κοιτάζουμε τα λίγο διαφορετικά, τα πιο πρωτότυπα και ευφάνταστα, κοιτάζουμε τα γαλλικά μανικιούρ που κάνουν τη διαφορά.

Μίας λοιπόν που πήγε 4 η ώρα είπαμε να φτιάξουμε καφέ, να σε προσκαλέσουμε να φτιάξεις και εσύ μια κούπα και να χαζέψεις όμορφα γαλλικά μανικιούρ μαζί μας. Αν δεν δουλεύεις από το σπίτι όπως εμείς, θα περάσει λίγο ευχάριστα η ώρα και αν δουλεύεις από το σπίτι θα κάνεις ένα ευχάριστο διάλειμμα.

Κάνε ένα scroll λοιπόν στην παρακάτω gallery και δες τα 20 (ναι, είκοσι) διαφορετικά και τέλεια γαλλικά μανικιούρ που διαλέξαμε για εσένα. Και όχι, δεν είπε κανείς πως μπορείς να τα κάνεις και μόνη σου… Δεν είναι εύκολα. Δεν θα σε αφήσουμε όμως έτσι!

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ετοιμάσουμε ειδικό DIY για το γαλλικό μανικιούρ. Μείνε λοιπόν συντονισμένη. Δες τώρα τα γαλλικά μανικιούρ…

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Ήρθε η ώρα να κάνεις πεντικιούρ…