Ο Eugene Souleiman θέλει τα κορίτσια cool και λαμπερά αυτή την άνοιξη…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ο Eugene Souleiman θέλει τα κορίτσια cool και λαμπερά αυτή την άνοιξη…

…έλα να θυμηθούμε τα χτενίσματα από το show της Preen 2020 που γέμισε με τη « λάμψη των cool κοριτσιών»

Η κολεξιόν που παρουσίασε η Preen για τη σεζόν FW/20 χαρακτηρίζεται από μια εκθαμβωτική ποικιλία χρωμάτων, μοτίβων και υφασμάτων συμπληρωμένη από μια νότα… Ιαπωνίας. Έμπνευση για την κολεξιόν αποτέλεσαν οι cult κλασικές ταινίες, όπως το «Kill Bill» του Ταραντίνο και το «Χαμένοι στη μετάφραση» της Κόπολα, ενώ αντλούνται με διακριτικό τρόπο στοιχεία από την ιαπωνική ποπ κουλτούρα, όπως τα σχέδια Manga που συναντάμε σε διάφορα ρούχα της κολεξιόν. Πρόκειται για μια συγχώνευση πολιτισμών και έμπνευσης που εντυπωσιάζει.

Με τα gothic φουστάνια, τα πλούσια βολάν και τις oversized μπλούζες με κουκούλες, που συνδυάζουν εξαιρετικά τη λάμψη με την άνεση, η Preen δημιούργησε μια κολεξιόν με cool μοντέρνα διάθεση για όλες τις σύγχρονες γυναίκες που δεν φοβούνται να αφήσουν τη φυσική τους ομορφιά να λάμψει...

Φυσικά, κανένα look δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς το κατάλληλο χτένισμα και μακιγιάζ και για αυτό θα μιλήσουμε σήμερα! Τα look των μαλλιών για την επίδειξη ήταν πολυτελή και προσιτά, αλλά και ελαφρώς απόμακρα. Αποτραβιούνται, αφήνοντας την πρωτοκαθεδρία στην κολεξιόν των ρούχων, προσαρμοσμένα όμως στην ιδιαίτερη υφή και στον ξεχωριστό χαρακτήρα του κάθε μοντέλου.

MESA

«Cool. Κομψά. Πολυτελή». Αυτό ήταν το motto του Eugene Souleiman, Global Creative Director της Wella Professionals, για τη δημιουργία του εξαιρετικού, καλαίσθητου styling που ήταν προσαρμοσμένο στα μαλλιά κάθε μοντέλου. Όπως πάντα, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, ο Souleiman δεν εστίασε τόσο στην κολεξιόν όσο στο κάθε μοντέλο ξεχωριστά. Χρησιμοποίησε την υπάρχουσα υφή, την κίνηση και το κόψιμο των μαλλιών των ίδιων των μοντέλων για να τονίσει τη δύναμη που απορρέει από τη φύση.

Το styling των μαλλιών αναδεικνύει τη σημασία του να είσαι κομψή γυναίκα και ταυτόχρονα ισχυρή. Αποκρούει τις κοινωνικές πιέσεις που μας αναγκάζουν να αλλάζουμε ή να αποκλίνουμε από αυτά που μας έχει προσφέρει η φύση. Αντίθετα, οι κομμώσεις του εξυμνούν όλη την ομορφιά και τη δύναμη του να είσαι απλώς ο εαυτός σου. Στη gallery που ακολουθεί θα ανακαλύψεις όλες τις λεπτομέρειες αλλά και τα προϊόντα που χρησιμοποίησε ο master Souleiman για να μετατρέψει το κάθε κορίτσι σε… λαμπερό και cool!

Διάβασε ακόμα: Αυτός είναι ο κομμωτής της Meghan Markle και μιλά για την έμπνευση πίσω από τον signature κότσο της