Pretty Pastels! Αυτές οι παλέτες θα κάνουν το νεσεσέρ και το μακιγιάζ σου πιο χαρούμενα

Pretty Pastels! Αυτές οι παλέτες θα κάνουν το νεσεσέρ και το μακιγιάζ σου πιο χαρούμενα

Το παστέλ εξάλλου είναι τάση αυτή τη σεζόν

Μία ακόμα ημέρα ξημέρωσε και είμαστε ακόμα σε καραντίνα… Σήμερα ωστόσο δεν μας πειράζει καθόλου το γεγονός πως θα μείνουμε μέσα. Αφενός συνηθίσαμε και αφετέρου τα αποτελέσματα της προσπάθειάς μας και του αυτοπεριορισμού είναι ολοκάθαρα! Συνεχίζουμε λοιπόν να πειθαρχούμε αλλά με διαφορετική, πιο ανεβασμένη διάθεση γιατί τελειώνει όλο αυτό.

Αυτή λοιπόν η μέρα δεν μοιάζει με τις άλλες! Σήμερα είμαστε πολύ χαρούμενες και αρχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για το τέλος της καραντίνας και τις πρώτες μας βόλτες. Είπαμε λοιπόν να γεμίσουμε χρώμα το beauty department και να βρούμε τις πιο όμορφες, χρωματιστές, λαχταριστές παστέλ παλέτες εκεί έξω.

Γιατί παστέλ; Γιατί είναι τάση και θα παραμείνει τάση όλη τη σεζόν. Γιατί παλέτες; Γιατί μας κάνουν χαρούμενες όποια χρώματα και αν περιέχουν. Οι συγκεκριμένες ωστόσο είναι λίγο πιο ωραίες από τις άλλες ή… έτσι μας φαίνεται τουλάχιστον!

Περιέχουν όλες τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές, απαλές αποχρώσεις που μπορεί να χρειαστείς αλλά και μερικές πιο σκούρες για να παίξεις με το βραδινό σου μακιγιάζ. Περιέχουν επίσης και ό, τι υφή μπορείς να φανταστείς από glitter και shimmery μέχρι απόλυτα ματ ή και σχεδόν διάφανες sorbet.

Ναι, κάναμε πολύ καλό ρεπορτάζ και θέλουμε να το απολαύσεις! Σπεύσε λοιπόν με ένα scroll στην παρακάτω gallery, βρες την (ή τις) παλέτα που σου αρέσει και παράγγειλέ την online σήμερα. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας, θα έχει φτάσει στα χέρια σου πάνω στην ώρα για να τη χρησιμοποιήσεις. Enjoy…

Διάβασε ακόμα: Don’t worry, be happy! Αυτά τα μακιγιάζ θα είναι τάση όταν βγούμε από την καραντίνα