Η καραντίνα τους πάει πολύ: Οι Ελληνίδες celebrities που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε στο Instagram

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Η καραντίνα τους πάει πολύ: Οι Ελληνίδες celebrities που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε στο Instagram

Τις αγαπάμε βαμμένες αλλά κυρίως άβαφτες…

Οι μέρες της καραντίνας περνούν βασανιστικά αργά και προσπαθούμε να κάνουμε υπομονή. Δεν βγαίνουμε έξω όσο και αν βαριόμαστε, βρίσκουμε πράγματα να κάνουμε στο σπίτι (DIY masks anyone?) και περνάμε ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ώρες στο Instagram. Είναι ένα «παράθυρο» στον έξω κόσμο και μία «κλειδαρότρυπα» στη ζωή των αγαπημένων μας celebrities.

Εκείνες, όπως και εμείς, περνούν κάπως ανάλογα τις ημέρες τους αλλά κυρίως, οι περισσότερες, όπως και εμείς, σταμάτησαν να βάφονται και βλέπουμε τα όμορφα πρόσωπά τους χωρίς μακιγιάζ. Αυτά τα άβαφτα κορίτσια με τις δροσερές επιδερμίδες είναι και τα αγαπημένα μας!

Μας αρέσουν γιατί δεν φοβούνται να ανεβάσουν #nomakeup selfies, δεν φοβούνται να «τσαλακωθούν» και μας αποδεικνύουν πως είναι τελικά πολύ φίλες μας! Για ποιες ακριβώς μιλάμε; Για την Ελιάνα, τη Μαίρη, τη Δούκισσα και άλλες πολλές που θα βρεις στην gallery που ακολουθεί.

Διαλέξαμε τις πιο ωραίες άβαφτες φωτογραφίες τους, εκείνες που αποδεικνύουν πως είναι κορίτσια σαν εμάς και θέλουμε να τις δεις κρατώντας σημειώσεις. Τα κορίτσια είναι πιο όμορφα άβαφτα το ίδιο και εσύ! Enjoy…

Διάβασε ακόμα: Don’t worry, be happy! Αυτά τα μακιγιάζ θα είναι τάση όταν βγούμε από την καραντίνα