30 shades of blue! Το μπλε μολύβι είναι τάση και έχουμε 30 τρόπους για να το φορέσεις

30 shades of blue! Το μπλε μολύβι είναι τάση και έχουμε 30 τρόπους για να το φορέσεις

Ναι, καλά διάβασες, 30 τρόπους για να φορέσεις το μπλε μολύβι

Το μπλε μολύβι δεν υπάρχει σε κάθε νεσεσέρ. Δεν είναι σαν το μαύρο που υπάρχει παντού. Είναι λίγο παρεξηγημένο και συχνά, δεν ξέρεις πως να το φορέσεις. Καταλήγεις λοιπόν στο αγαπημένο σου μαύρο και στα πράγματα που έχεις συνηθίσει αλλά δεν πρέπει να συμβεί αυτό ετούτη τη σεζόν.

Ο μπλε μολύβι βλέπεις είναι τάση και πρέπει να το φορέσεις. Εκτός από τάση όμως είναι και κολακευτικό. Ταιριάζει με κάθε χρώμα ματιών και με κάθε outfit. Ανάλογα με την απόχρωσή του μπορεί να γίνει pop ή και rock, μπορεί να το φορέσει η πιο ρομαντική μέχρι και την πιο αυστηρή!

Δεν θέλουμε λοιπόν να απέχεις από την 30 shades of blue μανία που επικρατεί με τα μολύβια ματιών γι´αυτό θα σε βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε ξεκινώντας από σήμερα. Στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε 30 τρόπους για να φορέσεις το μπλε μολύβι είτε είναι ανοιχτό μπλε είτε πολύ σκούρο, είτε είσαι κλασική, pop, ρομαντική, καθωσπρέπει, expert ή αρχάρια.

Αύριο θα μιλήσουμε και για τα ίδια τα μπλε μολύβια που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου και θα ολοκληρώσουμε με tutorial γι᾽αυτό stay tuned. Προς το παρόν φτιάξε καφέ, κάθισε αναπαυτικά και κάνε ένα scroll στην mega gallery που ακολουθεί!

Διάβασε ακόμα: Πριν κοιμηθείς, δες τα χρώματα που θα φοράς στα χείλη σου όλη την υπόλοιπη σεζόν