Τα #HalfDipNails είναι τάση και σου εξηγούμε τα πάντα αλλά και πώς να τα κάνεις (video)

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Τα #HalfDipNails είναι τάση και σου εξηγούμε τα πάντα αλλά και πώς να τα κάνεις (video)

Τα έχουμε ξαναδεί βέβαια... 

Σήμερα είναι Πέμπτη δηλαδή προ-Παρασκευή και κάπως ανέβηκε η διάθεσή μας αυτόματα μόλις το συνειδητοποιήσαμε... ναι, έχουμε χάσει τις μέρες, τι; Η διάθεσή μας ωστόσο δεν έχει καμία σχέση με το σημερινό Daily Nailspiration, την αναφέραμε για να σου θυμίσουμε ότι είναι Πέμπτη! Σήμερα το nailspiration μας έχει να κάνει με μία νέα αλλά όχι και-τόσο-νέα τάση στο μανικιούρ: Τα #HalfDipNails. Είναι τα νύχια που μοιάζουν να έχουν βυθιστεί μισά σε βερνίκι. Τα μισοβαμμένα με λίγα λόγια ή μάλλον, τα βαμμένα μισά.

Είναι ένα σχέδιο που έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν με άλλα ονόματα αλλά το νόημα είναι ίδιο. Αφήνεις το πάνω μισό του νυχιού άβαφο και περιποιείσαι μόνο το κάτω μισό με ένα ή και παραπάνω χρώματα. Το αγαπάμε ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι και το λατρέψαμε στην καραντίνα γιατί αυτόματα κάνει τάση το ημιμόνιμο μανικιούρ που μακραίνει και αφήνει κενό. Όσο για το αν μπορείς να το κάνεις μόνη σου... ναι, προφανώς και μάλιστα η Betina Goldstein έχει ανεβάσει τέλειο how to για να σε βοηθήσει. Πάτα play και τα λέμε παρακάτω.


https://www.instagram.com/tv/B-uvkTPj2l0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εύκολο, ναι; Ναι! Τώρα που είδες πως να αντιγράψεις τα #HalfDipNails, πήγαινε και στην παρακάτω gallery για να δεις 10 τέλεια χρωματικά παραδείγματα που αξίζει να αντιγράψεις μόνη σου ή απλά να τα ζητήσεις από τη μανικιουρίστ σου!

Διάβασε ακόμα: Σήμερα θέλουμε μανικιούρ στολισμένα με ασήμι και αστερόσκονη