Τα #SatinGoldNails είναι η τάση που θέλουμε να φοράμε στα νύχια μας το υπόλοιπο καλοκαίρι

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Τα #SatinGoldNails είναι η τάση που θέλουμε να φοράμε στα νύχια μας το υπόλοιπο καλοκαίρι

Είμαι κομψά, sexy και απόλυτα glam γι᾽αυτό σου βρήκαμε σχέδια ΚΑΙ βερνίκια για να τα αντιγράψεις!

Αυτή η Κυριακή είναι καυτή... Πολύ καυτή, κυριολεκτικά καυτή γιατί έχουμε καύσωνα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Μετά βίας βγήκαμε χθες από το σπίτι και τα κλιματιστικά δουλεύουν στο φουλ αλλά αυτό είναι το αγαπημένο μας, Ελληνικό καλοκαίρι και δεν θα το αλλάζαμε με τίποτα, παρ᾽όλο που γκρινιάζουμε.

Όσο λοιπόν απολαμβάναμε τη δροσιά του κλιματιστικού, πέσαμε επάνω στην τελευταία τάση στα νύχια που έχιε πλημμυρίσει το feed μας στο instagram: Τα #SatinGoldNails! Είναι χρυσά αλλά όχι υπερβολικά μανικιούρ. Δεν είναι κραυγαλέα αλλά κομψά! Είναι sexy, τονίζουν το μαυρισμένο δέρμα και μπορείς να τα φορέσεις στα χέρια και τα πόδια σου. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι έχουν δεκάδες (για να μην πούμε εκατοντάδες) παραλλαγές.

Τα #SatinGoldNails μπορούν να έχουν μία μικρή λεπτομέρεια ή να είναι ολόκληρα καλυμμένα από σατινέ χρυσό βερνίκι. Οι πιθανότητες είναι αμέτρητες. Είναι τόσες πολλές που με μεγάλη δυσκολία καταφέραμε να διαλέξουμε μόνο 10 για τη σημερινή gallery του daily nailspiration ώστε να μην σε κουράσουμε.

Θα τα δεις όλα με ένα scroll παρακάτω και αν έχεις μάλιστα να πας σε κάποιον γάμο τον Αύγουστο, σίγουρα θα θέλεις να αντιγράψεις κάποιο από αυτά για να συνοδεύσεις το outfit και τα βραδινά σου πέδιλα γι᾽αυτό σου βρήκαμε και δέκα χρυσά βερνίκια για να κάνουμε τη ζωή σου ευκολότερη. Παρακαλούμε, δεν κάνει τίποτα! Enjoy...

Διάβασε ακόμα: Daily Nailspiration DIY edition! Δες πώς θα κάνεις αυτό το nail art πανεύκολα