Με αυτά τα μανικιούρ δεν θα σε ματιάσουν με τίποτα...

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Με αυτά τα μανικιούρ δεν θα σε ματιάσουν με τίποτα...

Είναι μικρά fashionable και κομψά φυλαχτά! 

Το κακό μάτι δεν είναι κάτι το... Ελληνικό. Σε όλο τον κόσμο υπάρχει η έννοια του evil eye αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όλοι μα όλοι πιστεύουμε σε αυτό. Προσωπικά (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) πιστεύω στο μάτι ή την κακή ενέργεια αν θέλεις και ο μπαμπάς μου με έχει μάθει να ξεματιάζω (είμαι και πολύ καλή). Το ματάκι λοιπόν το φοράμε σαν fashionable αξεσουάρ που μας προστατεύει παράλληλα από την κακή ενέργεια και ΑΥΤΌ είναι κάτι στο οποίο δεν πιστεύω...

Δεν θεωρώ πως ένα μάτι γύρω από τον λαιμό ή επάνω στα νύχια -μιας που το έφερε η κουβέντα-, μπορεί να με προστατεύσει από την κακή ενέργεια που θα έρθει προς το μέρος μου αλλά δεν με πειράζει καθόλου που άλλοι το πιστεύουν αυτό. Μου αρέσει ωστόσο πάρα μα πάρα πολύ το σχέδιο και τα ματάκια που φοράμε γύρω από τον λαιμό και έψαξα για πολλοστή φορά να βρω τέλεια σχέδια και για τα νύχια.

Τα ματάκια βλέπεις, έχουν κάτι το καλοκαιρινό αλλά μην με ρωτήσεις γιατί, δεν θα μπορέσω να σου απαντήσω. Στην αναζήτησή μου λοιπόν, για το σημερινό daily nailspiration, βρήκα πάρα μα πάρα πολλά σχέδια και αποφάσισα να βάλω σε μία gallery τα δέκα πιο πρωτότυπα και διαφορετικά Κάθε καλοκαίρι μιλάμε για τα #EvilEyeNails άλλωστε και ήθελα κάτι fresh.

Για να δεις και εσύ τι ανακάλυψα στα αγαπημένα μου nail accounts, κάνε ένα scroll για να φτάσεις στην παρακάτω gallery και αν θέλεις πράγματι να προστατευτείς από την αρνητική ενέργεια και το κακό μάτι, σου προτείνω να εκπέμπεις εσύ θετική και φωτεινή ενέργεια που θα την απωθήσει και φυσικά να κάνεις παρέα με κόσμο που εκπέμπει ίδια ενέργεια με τη δική σου just sayin’.

Διάβασε ακόμα: Works of art! 10 μανικιούρ που βάζουν το “art” στο nail art