Το πιο trendy τροπικό μανικιούρ είναι αυτό και σου δείχνουμε πώς να το κάνεις (video)

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Το πιο trendy τροπικό μανικιούρ είναι αυτό και σου δείχνουμε πώς να το κάνεις (video)

Είναι τα φύλλα του φυτού μονστέρα... Θα σου εξηγήσουμε 

Τα φυλλώματα των τροπικών φυτών μοιάζουν μεταξύ τους και πολλά ακόμα τα μπερδεύεις. Όχι, δεν χρειάζεται να είσαι κηπουρός για να μπορέσεις να διαλέξεις nail art όμως θέλω να ξέρεις τη διαφορά του μπανανόφυλλου από το φύλλο της μονστέρας. Η μονστέρα βλέπεις είανι το φυτό που έχει γίνει τάση και που βλέπεις το φύλλωμά του παντού αλλά μπορεί να το μπερδεύεις με το μπανανόφυλλο ή το φύλλωμα του φοίνικα. Είναι τόσο κρίμα!

Η μονστέρα είναι ένα λατρεμένο φυτό που ανθίζει μάλιστα αν το προσέξεις και είναι άδικο να το μπερδεύουμε με άλλα φυτά. Στο σημερινό daily nailspiration λοιπόν, θα βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Στο μέλλον, όταν δεις τα πλατιά, σκούρα πράσινα φύλλα με τις χαρακτηριστικές τρύπες, θα ξέρεις ότι είναι φύλλα μονστέρας και δεν θα μπερδευτείς ξανά.

Αυτά τα φύλλα μάλιστα μπορούν να γίνουν πραγματικά στολίδια για το μανικιούρ σου και ναι, είναι σχετικά δύσκολα. Για την ακρίβεια, δεν είναι τόσο δύσκολα όσο είναι... μπελαλίδικα (sorry) αλλά και με αυτό θα σε βοηθήσουμε. Βρήκαμε ένα τέλειο tutorial που σου δείχνει βήμα-βήμα πως να κάνεις τα φύλλα της μονστέρας στα νύχια σου! Πάτα play...



Υπομονή, επιμονή, ασετόν και μικρά πινέλα! Αυτά είναι που χρειάζεσαι για να τα καταφέρεις. Όσο για την έμπνευση... Θα βρεις όλη όση μπορεί να χρειαστείς στην παρακάτω gallery γιατί έχουμε δέκα μανικιούρ με φύλλα μονστέρας για να προπονηθείς!

Διάβασε ακόμα: 30 μανικιούρ για να χαζέψεις με τον καφέ σου... you know you want to!