#VanillaSwirl είναι το trend που κάνει τα νύχια να μοιάζουν με παγωτό μηχανής

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#VanillaSwirl είναι το trend που κάνει τα νύχια να μοιάζουν με παγωτό μηχανής

Η πιο λαχταριστή τάση για τα νύχια στο τέλος του καλοκαιριού 

Another day, another mani! Εναι η πρώτη Δευτέρα μετά τον Δεκαπενταύγουστο και δεν ξέρουμε γιατί, αλλά νομίζουμε πως τελείωσε το καλοκαίρι. Ίσως να φταίει που επιστρέψαμε στη δουλειά... Η αλήθεια ωστόσο είναι πως έχουμε ακόμα τον μισό Αύγουστο και τον ηλιόλουστο Σεπτέμβριο άρα το καλοκαίρι αργεί ακόμα πολύ να τελειώσει και δεν το λέμε μόνο εμείς...

Το λένε και οι artists του instagram που ετοίμασαν την πιο λαχταριστή τάση για τα νύχια μας! Είσαι έτοιμη να καλωσορίσεις τα #VanillaSwirlNails; Είναι η νέα τάση που μιμείται τις καμπύλες του παγωτού μηχανής και κάνει τα νύχια σου πιο καλοκαιρινά από ποτέ! Το βασικό τους χρώμα είναι το λευκό αλλά μπορείς να υιοθετήσεις το look και με ένα off white βερνίκι και ίσως με λίγο ροζ στη βάση.

Εκτός του ότι είναι γλυκό και καλοκαιρινό όμως, μας αρέσει και για έναν ακόμα λόγο... Τονίζει το μαύρισμά μας! Καθώς έχουμε μαυρίσει πολύ πλέον, το λευκό και τα άλλα ανοιχτά χρώματα του συγκεκριμένου nail art κάνουν το δέρμα μας ακόμα πιο σοκολατένιο και τα δάχτυλά μας πιο μακριά.

Δεν έχεις λοιπόν λόγο να μην το δοκιμάσεις, κυρίως επειδή είναι πανεύκολο να το κάνεις και μόνη σου, ιδιαίτερα αν δεν έχεις σταθερό χέρι. Κάνε τώρα ένα scroll στην παρακάτω gallery για να δεις όλα τα σχέδια που διαλέξαμε για εσένα και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, με ασφάλεια!

Διάβασε ακόμα: 20 nail art για να κάνεις διάλειμμα από το βιβλίο σου