9 τάσεις στα μαλλιά που θα βλέπεις παντού το φθινόπωρο

Μαρία Ροδίτη
9 τάσεις στα μαλλιά που θα βλέπεις παντού το φθινόπωρο

Ανυπομονούμε να τις δοκιμάσουμε…

Δε θέλουμε να πανικοβληθείς με τον τίτλο! Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ και μπορείς να το απολαύσεις όσο θέλεις. Και στη θάλασσα θα πας, και τα Σαββατοκύριακα μπορείς να εκδράμεις (αν τελείωσε η καλοκαιρινή άδειά σου) και τα αγαπημένα σου beach waves θα συνεχίσεις να κάνεις.

Το καλοκαίρι θα μας κρατήσει συντροφιά για πολύ ακόμα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι εμείς δεν πρέπει να είμαστε ενημερωμένες για όλα τα hair trends που θα συναντήσουμε από τον Σεπτέμβριο και μετά. Οι μεγάλοι Οίκοι Μόδας στα Fashion Weeks, που πρόλαβαν να γίνουν πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού, παρουσίασαν πολλές, διαφορετικές, άλλες εκκεντρικές και άλλες όχι, τάσεις σε χτενίσματα και κουρέματα, που σε καλούν στην παρακάτω gallery να τις γνωρίσεις για να είσαι πλήρως ενημερωμένη.

Άλλωστε, με την έλευση του φθινοπώρου πάντα υπάρχει η διάθεση για μια αλλαγή στα μαλλιά. Θέλεις μια μικρή ανανέωση στο κούρεμα; Θέλεις ένα όμορφο χτένισμα για το Σαββατοκύριακο; Η επιθυμία για fresh νότες στα μαλλιά μας είναι μεγάλη.

Αν είσαι fan των μικρών αλλαγών, θα σου προτείναμε να δοκιμάσεις ένα glossy & slicked back χτένισμα για τις βραδινές, φθινοπωρινές περιπλανήσεις. Αν πάλι το λέει η καρδούλα σου και θέλεις να κάνεις μια ριζική αλλαγή, μπορείς να τολμήσεις τις αφέλειες ή αν έχεις μακριά μαλλιά να επιλέξεις το bob haircut. Μη χάνεις άλλο χρόνο… Κάνε scroll, κράτα σε screenshot ό,τι σου κεντρίζει το ενδιαφέρον και συζήτησέ το με τον κομμωτή σου!

Διάβασε ακόμα: Η Hailey Bieber δημιούργησε το πιο ρομαντικό eye look για το καλοκαίρι