We’re calling it! Αυτό είναι το χρώμα της σεζόν και έχουμε βερνίκια + σχέδια για να το υιοθετήσεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
We’re calling it!  Αυτό είναι το χρώμα της σεζόν και έχουμε βερνίκια + σχέδια για να το υιοθετήσεις

Είναι ένα από τα πιο elegant και εύκολα χρώματα 

Κάθε σεζόν οι παλέτες των τάσεων για τα νύχια αλλάζουν. Όχι, όχι δραματικά. Τα βασικά χρώματα παραμένουν ίδια, απλά βλέπουμε διαφορετικές αποχρώσεις. Για αυτή τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας λοιπόν, το πράσινο είναι ένα από τα χρώματα που είδαμε και θεωρούμε πως θα γίνει η νούμερο ένα τάση. Όχι όμως οποιοδήποτε πράσινο.

Δεν είναι χακί, δεν είναι λαδί και σίγουρα δεν είναι έντονο. Είναι το... πράσινο της ζούγκλας ή του δάσους, ένα ζεστό χειμερινό χρώμα που ταιριάζει ιδανικά στη φθινοπωρινή και τη χειμερινή παλέτα και κολακεύει κάθε απόχρωση επιδερμίδας. Γι’αυτό είμαστε σίγουρες πως τα βερνίκια σε αυτή την απόχρωση θα ξεπουλήσουν και πως θα το βλέπουμε συνέχεια στο instagram feed μας.

Φυσικά θα το φορέσουμε (είναι τέλειο και για τα χειμερινά πεντικιούρ) και θέλουμε να κάνεις το ίδιο γι᾽αυτό είπαμε να βοηθήσουμε. Παρακάτω συγκεντρώσαμε 10 βερνίκια σε αυτή την τέλεια πράσινη απόχρωση αλλά και δέκα ευφάνταστα nail art σε περίπτωση που θέλεις κάτι πιο δημιουργικό για το μανικιούρ σου.

Μέχρι σήμερα δεν έχουμε πέσει ποτέ έξω στις τάσεις των νυχιών και μέχρι να αποδειχθεί πως είχαμε δίκιο, κάνε ένα scroll για να ανακαλύψεις όλα τα βερνίκια και τα σχέδια που σου είπαμε.

Διαβασε ακόμα: Τα #MissoniNails είναι το πιο διακριτικό designer σχέδιο που μπορείς να κάνεις στα νύχια σου