10 celebrities που έχουν ενστάσεις για το botox και δεν φοβούνται να το πουν

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 celebrities που έχουν ενστάσεις για το botox και δεν φοβούνται να το πουν

Είναι οι γυναίκες που δεν το συμπαθούν ιδιαίτερα και αυτό βγαίνει προς τα έξω 

Το botox είναι μία από τις πλέον δημοφιλείς, ενέσιμες θεραπείες που λειαίνει την εμφάνιση των ρυτίδων και μας κάνει να δείχνουμε νεότερες. Είναι στην πραγματικότητα μία νευροτοξίνη που παραλύει τους μύες χαλαρώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων και αποτρέποντας τη δημιουργία νέων. Ξεκινώντας το στην κατάλληλη ηλικία (μετά τα 25), οι γυναίκες μπορούν να προστατεύσουν την επιδερμίδα τους από τις ρυτίδες έκφρασης αλλά και αργότερα, μπορούν να αποκτήσουν πιο νεανική εμφάνιση. Δεν είναι όλα όμως τόσο ρόδινα.

Η σωστή χρήση και τοποθέτηση του botox κάνει όλη τη διαφορά ανάμεσα σε μία φυσική έκφραση και σε μία έκφραση μόνιμης έκπληξης. Ναι, όπως είπαμε το botox παραλύει τους μύες ώστε να μην κινούνται και έτσι να μην διπλώνει η επιδερμίδα, αυτό όμως σημαίνει πως χάνουμε μέρος της έκφρασής μας.

Γι᾽αυτό έχεις δει αρκετές διάσημες να δείχνουν... περίεργες ή να φαίνεται πως είναι μόνιμα τρομαγμένες ή απαθείς. Φυσικά αυτές οι περιπτώσεις προκύπτουν όταν δεν έχει κάνει κάποιος καλή έρευνα για τ αυλικά και τον ειδικό που θα επιλέξει ή αν πραγματικά δεν έχει όριο και το παρακάνει. Σε κάθε περίπτωση οι γνώμες για το botox και τη χρήση του διίστανται και όχι μόνο για εμάς τις κοινές θνητές.

Κάποιες διάσημες του Hollywood που βρίσκονται υπό πίεση να δείχνουν νέες και φρέσκιες, κάνουν botox φανατικά ενώ κάποιες άλλες το αντιπαθούν και δεν το σκέφτονται καν. Για αυτές θα μιλήσουμε σήμερα. 10 celebrities βλέπεις έχουν δηλώσει τις ενστάσεις, τους προβληματισμούς τους και σε μερικές περιπτώσεις, την αντιπάθειά τους για το botox. Διάβασε τι έχουν πει παρακάτω...

Διάβασε ακόμα: Ήξερες ότι η τελευταία φορά που απονεμήθηκε βραβείο Νόμπελ Χημείας μόνο σε γυναίκες ήταν το 1964;