5 τάσεις στα χτενίσματα που θα βλέπεις παντού φέτος τον χειμώνα

Μαρία Ροδίτη
5 τάσεις στα χτενίσματα που θα βλέπεις παντού φέτος τον χειμώνα

Θα σε βολέψουν πάρα πολύ!

Ο φετινός χειμώνας δεν έχει σε τίποτα να μας θυμίζει τους προηγούμενους. Θυμάσαι τι έκανες πέρσι τέτοια εποχή; Στόλιζες το δέντρο με τους αγαπημένους σου ανθρώπους και προγραμμάτιζες σε ποιο σπίτι, εστιατόριο ή νυχτερινό κέντρο θα κάνεις ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Δυστυχώς, ο κορονοϊός το 2020 θα μας στερήσει αυτές τις χαρές και θα μας κρατήσει στα σπίτια μας για να προστατευθούμε εμείς και οι γύρω μας. Δεν μπορεί, όμως, σε καμία περίπτωση να μας στερήσει τη γνώση και αναζήτηση νέων hair trends, αλλά ούτε και την υιοθέτησή τους. Είναι και αυτός, άλλωστε, ένας τρόπος να ξεφύγουμε από τη δύσκολη πραγματικότητα, να φροντίσουμε τους εαυτούς μας και να γίνουμε, αλλά και να νιώσουμε πιο όμορφες.

Σκέψου λίγο… Δεν ανεβαίνει αμέσως η διάθεσή σου φορώντας ένα hair accessory για να βγεις στην κάμερα του υπολογιστή σου και να συμμετέχεις στο meeting με τους συναδέλφους σου; Δε νιώθεις ότι κατά κάποιον τρόπο υπάρχει ζωή όταν φτιάξεις ένα όμορφο χτένισμα στα μαλλιά σου, κι ας σε δουν μόνο οι κολλητές σου με τις οποίες θα μιλήσεις μέσω zoom;

Γι’ αυτό, λοιπόν, κι εμείς αποφασίσαμε να σου παρουσιάσουμε στην παρακάτω gallery τα πέντε πιο hot hairstyle trends του φετινού χειμώνα. Είναι χτενίσματα πολύ απλά, αλλά δημιουργικά και καθόλου βαρετά. Βγάλε, λοιπόν, τα hair accessories που ήδη έχεις στο νεσεσέρ σου, πάρε χτένα ή βούρτσα μαλλιών και ετοιμάσου δημιουργήσεις πάνω στα μαλλιά σου και να γίνεις η hair queen της σεζόν Χειμώνας 2020-2021!

Cover photo: @laurajamesmillinery

Διάβασε ακόμα: Micellar water: 10 «μαγικά νερά» για να καθαρίζεις σωστά το πρόσωπό σου