Το 2021 μπορείς να υιοθετήσεις ένα από αυτά τα 7 δημοφιλή beauty trends

Μαρία Ροδίτη
Το 2021 μπορείς να υιοθετήσεις ένα από αυτά τα 7 δημοφιλή beauty trends

Οι τάσεις στην ομορφιά, όπως τις όρισαν οι Οίκοι Μόδας στα Fashion Weeks…

Το 2021 είναι- επιτέλους- γεγονός και ομολογούμε πως μπήκε πολύ όμορφα. Ναι, μπορεί να μη γιορτάσαμε με γλέντια και φαντασμαγορικά parties, όμως είχαμε κοντά μας λίγα και αγαπημένα πρόσωπα. Αυτό από μόνο του αρκεί για να κάνει αυτήν τη νέα χρονιά πιο ελπιδοφόρα, αισιόδοξη και ωραία.

Και επειδή θέλουμε όλα να έχουν ομορφιά στη ζωή μας αυτό το πολυαναμενόμενο έτος, δεν μπορούμε παρά να εντρυφήσουμε στο κομμάτι της ομορφιάς. Ναι, καλά κατάλαβες! Σήμερα θα μιλήσουμε για τα πιο hot beauty trends του 2021. Όχι, όμως, γενικά και αόριστα, αλλά έτσι όπως τα παρουσίασαν οι διάσημοι Οίκοι Μόδας στα Fashion Weeks.

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, θα δεις αναλυτικά τις πιο hot τάσεις στο μακιγιάζ, στα κουρέματα, στα χρώματα μαλλιών και στα hair accessories για το 2021. Κάποιες από αυτές είναι all-time classic και μπορεί ήδη να τις έχεις δοκιμάσει. Θα συνεχίσεις, λοιπόν, να τις εφαρμόζεις και αυτήν τη χρονιά.

Άλλες είναι πιο ριζοσπαστικές και παράτολμες, πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά πριν τις δοκιμάσεις. Και- γιατί όχι;- να το συζητήσεις με έναν ειδικό, που σίγουρα θα σε βοηθήσει να πάρεις τη σωστή απόφαση. Όπως κι αν έχει το πράγμα… Ανακάλυψε τα beauty trends που θα ορίσουν το 2021, σύμφωνα με τα διεθνούς φήμης Fashion Houses, και ένα είναι το σίγουρο: πως θα χαμογελάσεις πλατιά και θα ξεχάσεις για λίγο τη δύσκολη περίοδο που ακόμα βιώνουμε.

Διάβασε ακόμα: Το beauty λάθος που έκανε παλιά η Μαίρη Συνατσάκη το έχεις κάνει σίγουρα κι εσύ