All the feels: Αυτή η nail artist μετατρέπει τα συναισθήματά μας σε μανικιούρ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
All the feels: Αυτή η nail artist μετατρέπει τα συναισθήματά μας σε μανικιούρ

Είναι μία από τις αγαπημένες μας

Η Hang Nguyen aka Moon ή αλλιώς @thehangedit είναι μία από τις πλέον αγαπημένες μας nail artists! Στο προφίλ της βρίσκουμε τέλεια μανικιούρ και χαζεύουμε με τις ώρες τα δημιουργικά της σχέδια αλλά και την κορούλα της που, στην καραντίνα πραγματικά έκλεψε την παράσταση. Είναι ο αγαπημένος μας λογαριασμός όταν ψάχνουμε για φλοράλ σχέδια ή ιδιαίτερα γαλλικά μανικιούρ όμως τελευταία, πηγαίνουμε εκεί όταν θέλουμε… συναίσθημα.

Η Hang τον τελευταίο καιρό ζωγραφίζει χαρούμενες, λυπημένες, απορημένες, γελαστές ή και απεγνωσμένες φατσούλες απάνω στα νύχια της και έτσι δίνει σχήμα στα συναισθήματά μας που αλλάζουν καθημερινά με όλα όσα γίνονται. Έχει δημιουργήσει αμέτρητα σχέδια και τα έχει συνδυάσει με τα τελευταία trends και σήμερα Σάββατο, αποφασίσαμε να αφιερώσουμε το daily nailspiration σε αυτά τα μανικιούρ.


https://www.instagram.com/p/CJgjMXnHKli/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διαλέξαμε τα δέκα ομορφότερα από το προφίλ της και μπορούμε να πούμε πως έχουμε νιώσει ακριβώς όπως… αυτά τα νύχια, παραπάνω από μία φορές το τελευταίο διάστημα. Θέλουμε λοιπόν να τα δεις και γιατί όχι, να ζωγραφίσεις αυτό που νιώθεις και στα δικά σου νύχια.

Φτιάξε λοιπόν καφέ, κάθισε λίγο πιο αναπαυτικά και κάνε scroll προς την παρακάτω gallery όπου έχουμε συγκεντρώσει δέκα τέλεια nail art γεμάτα συναίσθημα!

Διάβασε ακόμα: White roses: Για σήμερα θέλουμε λευκά τριαντάφυλλα στα νύχια μας