Rust Hair! Αυτό είναι το απόλυτο hair color trend για κοκκινομάλλες το 2021

Μαρία Ροδίτη
Rust Hair! Αυτό είναι το απόλυτο hair color trend για κοκκινομάλλες το 2021

Και είναι υπέροχο…

Το 2021 έχει έρθει εδώ και καιρό και μαζί με αυτό έχουν κάνει την εμφάνισή τους οι νέες τάσεις στα χρώματα μαλλιών. Τα hair color trends, λοιπόν, φέτος επιτάσσουν να επιστρέψουμε σε αποχρώσεις που βρίσκονται πολύ κοντά στο φυσικό μας χρώμα. Να μην κάνουμε ακρότητες στα μαλλιά μας, ώστε να είμαστε όσο πιο elegant και γήινες γίνεται.

Αυτό ισχύει για όλα τα χρώματα μαλλιών. Ναι! Και για τα κορίτσια που έχουν κόκκινα μαλλιά. Θα μας πεις… Υπάρχει φυσικό κόκκινο; Κι εμείς θα σου απαντήσουμε πως φυσικά και υπάρχει και λέγεται rust red.

Είναι αυτό το κοκκινωπό χρώμα των κεραμιδιών, αυτό που μπλέκει το πορτοκαλί με το κόκκινο και το έχουν συνήθως τα κορίτσια με πολύ λευκή επιδερμίδα, φακίδες και ανοιχτόχρωμα μάτια. Το έχουν ήδη δοκιμάσει celebrities, όπως η Nicole Kidman, η Ariel Winter, η Sophie Turner και η Julianne Hough, ενώ αναμένεται να μας απασχολήσει έντονα το 2021.

Αν, λοιπόν, μέχρι σήμερα ήσουν πιστή στο βαθύ κόκκινο, στο ginger red, στο copper red ή σε οποιαδήποτε άλλη απόχρωση του κόκκινου, ήρθε η ώρα να.. λοξοδρομήσεις. Να κάνεις μια ανανέωση στην εμφάνισή σου επιλέγοντας το rust hair color trend, το χρώμα που είναι συγχρόνως λαμπερό, αλλά και «ήσυχο», ψυχρό, αλλά και θερμό. Στην παρακάτω gallery βρήκαμε για εσένα 10 παραδείγματα rust red μαλλιών για να τα μελετήσεις, να τα δείξεις στον κομμωτή σου και να αποφασίσετε μαζί αυτήν την τόσο ωραία αλλαγή που μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου.

Cover photo: @arielwinter

Διάβασε ακόμα: Ορκωμοσία Biden: 12+1 βερνίκια νυχιών στα χρώματα των outfits που επέλεξαν οι Πρώτες Κυρίες