Αν δεν κάνεις τώρα #sweaternails πότε θα τα κάνεις;

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αν δεν κάνεις τώρα #sweaternails πότε θα τα κάνεις;

Είναι το τέλειο nail art για αυτή την εποχή…

Δεν ξέρουμε που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή αλλά οι πιθανότητες να χιονίζει είναι μεγάλες. Ενώ δεν πιστεύαμε στην αρχή τους μετεωρολόγους που μας προειδοποιούσαν για χιονοπτώσεις, ξυπνήσαμε το πρωί σε ένα λευκό τοπίο και κάπως χαρήκαμε. Οτιδήποτε κάνει τη διαφορά έξω από το παράθυρό μας είναι ευπρόσδεκτο… Το μόνο που μπορούμε άλλωστε να κάνουμε εδώ και καιρό είναι να κοιτάζουμε από το παράθυρο και να μένουμε ασφαλείς. Όχι, φυσικά και δεν θέλουμε να κρατήσει πολύ αυτή η κακοκαιρία και προφανώς έχουμε στο μυαλό μας συνανθρώπους μας και ζωάκια που κρυώνουν. Το χιόνι όμως δεν είναι συνηθισμένο για εμάς στην πρωτεύουσα τουλάχιστον οπότε το θαυμάζουμε.

Με αυτή τη λευκή και παγωμένη διάθεση λοιπόν σήμερα σκεφτήκαμε να βρούμε μανικιούρ με χιονονιφάδες για το nailspiration της Δευτέρας. Έπειτα σκεφτήκαμε πώς ίσως είναι πιο όμορφο να βρούμε κομψά λευκά σαν χιόνι μανικιούρ. Τέλος, αποφασίσαμε να γίνουμε πιο πρακτικοί και να βρούμε κομψά νύχια με… πουλόβερ που θα μας κάνουν να χαμογελάσουμε και θα σου αρέσουν σίγουρα πολύ.

Ψάξαμε λοιπόν #SweaterNails και βρήκαμε πραγματικά πανέμορφα μοτίβα, σε όμορφα χρώματα που μας ζέσταναν και μας κράτησαν συντροφιά. Κάθισε λοιπόν αναπαυτικά με τον ζεστό καφέ σου ή το τσάι που έφτιαξες, χάζεψε τα τέλεια μανικιούρ που σου συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery και μείνε ασφαλής!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Φτιάξε μόνη σου το πιο κομψό Valentine’s nail art με τη βοήθεια της Betina Goldstein