Τα #MilkyNails είναι και πάλι τάση και δεν θα μπορούσαμε να χαρούμε περισσότερο

Τα #MilkyNails είναι και πάλι τάση και δεν θα μπορούσαμε να χαρούμε περισσότερο

Ένα από τα trends που θέλουμε να μείνει για πολύ…

Μόλις χθες σου μίλησα για τα nude νύχια. Για το φετίχ μου και για την ανυπέρβλητη κομψότητά τους. Τα nude νύχια είναι πράγματι τα πιο κομψά αλλά και τα δεύτερα σε σειρά κομψότητας είναι επίσης πολύ όμορφα. Για αυτά θα μιλήσουμε σήμερα γιατί τυχαίνει να έχουν γίνει τάση. Ετοιμάσου να welcome back τα #MilkyNails και την γαλακτερή ομορφιά τους!

Πριν ένα χρόνο σχεδόν μιλήσαμε για τα γαλακτερά νύχια που κάνουν θραύση στην καραντίνα και εξηγήσαμε ότι είναι η τέλεια επιλογή αν θέλεις να έχεις όμορφο μανικιούρ, που πάει με όλα και είναι η επιτομή της κομψότητας. Επειδή λοιπόν τα #MilkyNails είναι όλα όσα περιέγραψα πιο πάνω, οι artists του Instagram αποφάσισαν να τα επαναφέρουν στις τάσεις και να με κάνουν τόσο χαρούμενη!

Ναι, προφανώς και παίζει ρόλο το ότι αυτή η πανδημία δεν έχει τελειωμό και χρειαζόμαστε κομψές λύσεις για το μανικιούρ μας με τα nail bars κλειστά αλλά δεν με νοιάζει αυτό. Με νοιάζει που το feed μου έχει γεμίσει απίθανα κομψά μανικιούρ! Γι᾽αυτό σήμερα αφιερώνω το nailspiration στα γαλακτερά νύχια και σου έχω μάλιστα και βερνίκια για να τα υιοθετήσεις.

Επειδή δεν βλέπω τα nail bars να ανοίγουν σύντομα, προτείνω να καθίσεις αναπαυτικά, να δεις στην παρακάτω gallery 5 σχέδια που μπορείς να κάνεις και μόνη σου και τα 5 καλύτερα γαλακτερά βερνίκια για να τα αντιγράψεις. Enjoy και υπομονή, όλα θα πάνε καλά…

Διάβασε ακόμα: Βρήκαμε 10 super fresh #NudeNails γιατί ξέρουμε πόσο σου έχουν λείψει