Blast from the past! 4 ανοιξιάτικα hair trends που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις

Μαρία Ροδίτη
Blast from the past! 4 ανοιξιάτικα hair trends που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις

Οι πιο «δυνατές» τάσεις της άνοιξης που έρχονται από το μακρινό παρελθόν.

«Μύρισε» άνοιξη επιτέλους. Την ίδια αίσθηση δεν έχεις κι εσύ; Τα λουλούδια έχουν αρχίσει να ανθίζουν, ο ήλιος λάμπει διαρκώς, η μέρα έχει μεγαλώσει και όλα σίγουρα θα πάνε καλύτερα. Πρέπει να το πιστέψεις αυτό. Μαζί με τις καιρικές αλλαγές, όμως, είναι ώρα να κάνεις ένα update και στα μαλλιά σου.

Η άνοιξη μπήκε και είναι εύλογο – μη σου πούμε πως επιβάλλεται κιόλας- να αναζητήσεις την αλλαγή στο hair look σου. Αυτήν την άνοιξη, όμως, δεν θα δοκιμάσεις κάτι νέο, κάτι ολοκαίνουριο που έρχεται στο προσκήνιο. Τα hair trends της άνοιξης του 2021 είναι το απόλυτο «blast from the past».

Old school χτενίσματα θα μας απασχολήσουν σημαντικά αυτό το διάστημα και θα φέρουν έναν κομψό και vintage αέρα στην εμφάνισή μας. Θα μας πεις… Και πού θα τα κάνω; Αφού μένω στο σπίτι. Πρώτον, δεν έχει σημασία! Ξέρεις πόσο όμορφα θα αισθανθείς ακολουθώντας μια τάση που σε κολακεύει; Άσε που θα είσαι ultra chic στο Zoom call με τους συναδέλφους σου.

Δεύτερον, πιστεύουμε ακράδαντα ότι σε λίγο καιρό θα είμαστε ελεύθερες, οπότε… να η ευκαιρία να εντυπωσιάσεις με τα χτενίσματά σου. Κι αν αναρωτιέσαι ποια είναι αυτά τα χτενίσματα που κάνουν δυναμικό comeback από μακρινές δεκαετίες, θα σου λύσουμε την απορία στην παρακάτω gallery. Κάνε scroll, ανακάλυψέ τα και μη διστάσεις να κλείσεις ένα ραντεβού στο κομμωτήριο… μόλις ανοίξει!

Cover photo: @josefiinan

Διάβασε ακόμα: Γιατί υπάρχουν προϊόντα «για όλους τους τύπους μαλλιών» αφού όλα τα μαλλιά δεν είναι το ίδιο;