Αυτά είναι τα τρία πιο hot hair color trends της φετινής άνοιξης

Μαρία Ροδίτη
Αυτά είναι τα τρία πιο hot hair color trends της φετινής άνοιξης

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα χρώματα μαλλιών είναι εδώ!

Η άνοιξη είναι μια από τις ωραιότερες εποχές του χρόνου! Σε αυτό δεν μπορείς να διαφωνήσεις. Ο ήλιος λάμπει διαρκώς, οι κήποι ανθίζουν και μια διάχυτη αισιοδοξία υπάρχει πάντα στην ατμόσφαιρα. Ακριβώς αυτό, δηλαδή, που όλες μας έχουμε ανάγκη αυτούς τους περίεργους καιρούς που ζούμε.

Μέσα σε αυτές τις «ευοίωνες» συνθήκες, λοιπόν, αλλάζει και η διάθεσή μας προς το καλύτερο. Μας δημιουργείται μια έντονη επιθυμία για ανανέωση. Και όταν λέμε ανανέωση εμείς οι γυναίκες εννοούμε μονάχα ένα πράγμα: τα μαλλιά μας.

Παραδέξου το! Κι εσύ το τελευταίο διάστημα σκέφτεσαι πότε επιτέλους θα ανοίξουν τα κομμωτήρια (έρχεται αυτή η στιγμή, ναι!) για να ανανεώσεις το χρώμα των μαλλιών σου. Σίγουρα η ρίζα θα έχει κατέβει αρκετά και… το θέαμα δεν θα είναι και ό,τι καλύτερο. Γιατί, όμως, να ανανεώσεις απλά το χρώμα σου και να μην κάνεις τώρα μια ωραία, ανοιξιάτικη και φρέσκια αλλαγή;

Καλά κατάλαβες… Εμείς είμαστε εδώ για να σε δελεάσουμε, να σου συστήσουμε τις τρεις πιο hot τάσεις στα χρώματα μαλλιών για την άνοιξη του 2021 και να… σε πείσουμε να τολμήσεις μία από αυτές.

Η φετινή άνοιξη, λοιπόν, λέει «ναι» στα κόκκινα μαλλιά, σαν αυτά που έκανε πρόσφατα η Gigi Hadid, στα ροζ μαλλιά – για τα πιο τολμηρά κορίτσια- και σε γήινες και πολύ κολακευτικές αποχρώσεις του ξανθού. Είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις τα top hair color trends της άνοιξης; Κάνε scroll στην παρακάτω gallery, γιατί συγκεντρώσαμε για σένα 12 παραδείγματα με τα πιο εντυπωσιακά χρώματα μαλλιών που θα βλέπεις παντού από εδώ και στο εξής.

Cover photo: @wellahair

Διάβασε ακόμα: Αυτά τα 5 tips εφαρμόζουν οι Hollywood stars για να έχουν τέλεια φρύδια