We’re calling it! Αυτή την άνοιξη θα βάφεις τα νύχια σου baby blue

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
We’re calling it! Αυτή την άνοιξη θα βάφεις τα νύχια σου baby blue

Και έχουμε τα σχέδια για να κάνεις το μανικιούρ σου ακόμα πιο όμορφο

Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, η άνοιξη είναι εδώ! Αν δεν το κατάλαβες δεν σε παρεξηγούμε, ο καιρός δεν βοηθά ιδιαίτερα την κατάσταση. Όμως η εαρινή ισημερία ήρθε το ΣΚ που μας πέρασε και αυτό σημαίνει ότι η άνοιξη είναι επίσημα εδώ και ο καιρός μπορεί να αντιστέκεται όσο θέλει. Σε λίγο θα υποχωρήσουν τα σύννεφα και θα αποκαλυφθεί ο υπέροχα γαλάζιος ουρανός και αυτή ήταν η έμπνευσή μας για το σημερινό daily nailspiration!

Πήραμε παράδειγμα από τις υπέροχες, ανοιχτές γαλάζιες αποχρώσεις του ουρανού και αναζητήσαμε μανικιούρ στο Instagram για να φτιάξουμε ένα θεματικό nailspiration όμως… Καταλήξαμε στο ότι, το ανοιχτό γαλάζιο θα είναι η απόλυτη τάση αυτή την άνοιξη και το αποδεικνύουν τα σχέδια στα προφίλ των αγαπημένων μας μανικιουρίστα.

Σχεδόν όλες είχαν από ένα σχέδιο σε υπέροχη γαλάζια απόχρωση και τα συγκεντρώσαμε όλα σε μία gallery για να γιορτάσουμε την άνοιξη παρέα και για να δεις πόσο μέσα έχουμε πέσει στην πρόβλεψή μας μέσα στον επόμενο μήνα. Ένα από τα χρώματα που θα βλέπεις ξανά και ξανά είναι το γαλάζιο και θα το έχεις φορέσει πρώτη! Πώς;

Κάνοντας ένα scroll παρακάτω, γεμίζοντας έμπνευση και αντιγράφοντας μερικά από τα υπέροχα σχέδια που βρήκαμε για εσένα. Φτιάξε λοιπόν έναν καφέ και ρίξε μία ματιά, spring has sprung και είναι υπέροχα έξω!

Διάβασε ακόμα: #FoliageNails είναι το nail art trend που χρειάζεσαι αυτή την εποχή