8 make up trends που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις φέτος την άνοιξη

Μαρία Ροδίτη
8 make up trends που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις φέτος την άνοιξη

Οι μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

Το μακιγιάζ μάς έχει λείψει. Αυτή είναι η αλήθεια! Βλέπεις, ο πολύμηνος εγκλεισμός στο σπίτι, η εργασία από το σπίτι και η χρήση της μάσκας ενάντια στον κορονοϊό μάς έκαναν να αποστασιοποιηθούμε από το make up, να αποσύρουμε σε κάποιο ντουλάπι το νεσεσέρ με τα καλλυντικά μας και να αναπολούμε τις ένδοξες στιγμές που βγαίναμε και βαφόμασταν.

Σίγουρα και εσύ έτσι έχεις βιώσει αυτήν τη no-make up περίοδο, όμως ήρθε η ώρα να αναθαρρήσεις, να προετοιμαστείς και να δεις πώς μπορείς να βάφεσαι από εδώ και στο εξής. Όχι, οι μάσκες δεν θα βγουν στο εγγύς μέλλον, όμως, δειλά-δειλά θα αρχίσουμε να επιστρέφουμε σε μια κανονικότητα και σε θέλουμε προετοιμασμένη για αυτό.

Πρέπει να είσαι φρέσκια, να λάμπεις και αυτό μόνο με τα οκτώ make up trends, που βρήκαμε για εσένα, μπορείς να πετύχεις. Στην παρακάτω gallery είναι συγκεντρωμένες όλες οι τάσεις του μακιγιάζ για την άνοιξη του 2021, έτσι όπως τις παρουσίασαν οι διεθνούς φήμης Οίκοι Μόδας. Αυτήν τη σεζόν, λοιπόν, ένα πράγμα πρέπει να θυμάσαι: το χρώμα.

Βάλε χρώμα παντού και κυρίως στα μάτια σου, που ξεχωρίζουν κάτω από τη μάσκα. Βάλε χρώμα και λάμψη στα μήλα σου για ένα φρέσκο αποτέλεσμα. Δημιούργησε, γενικά, bold make up looks, τα οποία θα σε διαφοροποιήσουν από τις υπόλοιπες γυναίκες και θα δώσουν ένα funky twist στην καθημερινότητά σου. Ας μη σου λέμε άλλα, όμως… Δες την gallery και κράτα σημειώσεις!

Διάβασε ακόμα: Μόνο αυτό το hair trend δεν περιμέναμε να δούμε φέτος…