Η Κατερίνα Νικολινάκου μας μίλησε για το nail art της Mairiboo και για όλες τις τάσεις στα νύχια

Μαρία Ροδίτη
Η Κατερίνα Νικολινάκου μας μίλησε για το nail art της Mairiboo και για όλες τις τάσεις στα νύχια

Η ταλαντούχα nail artist της Μαίρης Συνατσάκη μάς αποκάλυψε όλα τα trends της φετινής άνοιξης!

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ένα κορίτσι που αγαπάμε πολύ εδώ στο Queen.gr για διάφορούς λόγους, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι δεν διστάζει ποτέ να πειραματιστεί με τα μαλλιά, το μακιγιάζ και τα νύχια της. Είναι ανοικτή στις ιδέες που της προτείνουν οι beauty experts και- ενσωματώνοντας πάντα τη δική της πινελιά- δοκιμάζει όλα τα νέα trends της κάθε σεζόν.

Αυτήν τη φορά η Mairiboo μάς ενθουσίασε με το μανικιούρ της. Είχε καιρό να κάνει ένα τόσο εντυπωσιακό, φρέσκο και γεμάτο χρώματα nail art. Πραγματικά, μόλις το είδαμε στα Insta Stories της έφτιαξε η διάθεσή μας. Και, βέβαια, θελήσαμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για αυτήν την επιλογή της.

Δεν χάσαμε χρόνο, λοιπόν! Επικοινωνήσαμε με τη nail artist, Κατερίνα Νικολινάκου, η οποία κρύβεται πίσω από τα νύχια της Μαίρης και μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες. Όχι μόνο, όμως… Η Κατερίνα μάς μίλησε και για όλες τις τάσεις της άνοιξης στα νύχια. Για σχέδια και σχήματα, αλλά και για χρώματα.

mairi boo nyxia


«Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ο μέντοράς μου. Το λέω πάντα αυτό και υπάρχει λόγος. Με τη Μαίρη κάνω πράξη όποια ιδέα έχω. Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, της έστειλα ένα μήνυμα, γιατί είχαμε καιρό να κάνουμε κάτι στα νύχια της και της πρότεινα μερικά σχέδια. Διάλεξε, λοιπόν, αυτό που είδατε στο Instagram της και αποφάσισε πως θα βάλουμε τα χρώματα της ανοιξιάτικης συλλογής ρούχων του fashion brand της», μας λέει η Κατερίνα Νικολινάκου.



Το nail art τής Μαίρης Συνατσάκη μάς φάνηκε κάπως αφηρημένο, αλλά θέλαμε την επιβεβαίωση για αυτό και από τη nail artist της. «Ακριβώς. Κάναμε ένα minimal, αφηρημένο nail art. Πάντα κάνουμε ημιμόνιμο μανικιούρ και αυτά είναι τα φυσικά νύχια της Μαίρης σε ένα round σχήμα. Όλα τα βερνίκια που χρησιμοποίησα στη Μαίρη είναι Gel.It.Up. Ως βάση βάλαμε το 02 Cotton Candy, το οποίο είναι ένα υπερβολικά φυσικό ροζ. Άλλοι κωδικοί που χρησιμοποίησα ήταν το 126 Moody Monday (μπλε), το 115 Tickled Pink (σάπιο μήλο) και το 1939 Desert Gold (μπορντό)», μας εξηγεί η Κατερίνα.

Gel it up

Gel.It.Up 02 Cotton Candy

Και εμείς αρπάζουμε κατευθείαν την ευκαιρία να τη ρωτήσουμε για τις τάσεις της φετινής άνοιξης στα νύχια. Ποια σχήματα να προτιμήσουμε και ποια χρώματα; «Τα κοντά και οβάλ νύχια, τα νύχια σε σχήμα αμύγδαλο (almond-shaped) και τα οβάλ και λίγο μακριά είναι μεγάλες τάσεις φέτος. Αυτήν τη σεζόν ‘’παίζουμε’’ σε πολύ φυσικά χρώματα, σε διαφάνειες και σε pastel αποχρώσεις. Στο χρώμα της μέντας, στο λιλά, στο μπανανί. Αρκεί όλα να είναι ανοιχτόχρωμα», συμβουλεύει η Κατερίνα.

Ποια nail art πρέπει, όμως, να προτιμάμε για να είμαστε elegant και μέσα στη μόδα; «Γενικά τα minimal nail art είναι τάση φέτος. Ειδικότερα, μεγάλο trend είναι τα floral nail art, το glitter και οι λεπτομέρειες με φύλλα χρυσού. Φέτος, έχει επανέλθει πολύ δυναμικά και το γαλλικό μανικιούρ, όχι όμως με την κλασική λευκή γραμμή. Το χρωματιστό γαλλικό μανικιούρ θα επικρατήσει φέτος», μας αποκαλύπτει η Κατερίνα Νικολινάκου και εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε κι άλλα υπέροχα nail art από τα χέρια της στα νύχια της Μαίρης Συνατσάκη και άλλων celebrities που την αγαπούν και την εμπιστεύονται εδώ και χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CD3guekgifJ

Διάβασε ακόμα: Γιατί το flob είναι το πιο sexy κοντό κούρεμα της φετινής άνοιξης;