Τα #floatinginknails είναι τάση και η Betina Goldstein σου δείχνει ακριβώς πώς να τα κάνεις (video)

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Τα #floatinginknails είναι τάση και η Betina Goldstein σου δείχνει ακριβώς πώς να τα κάνεις (video)

Η αγαπημένη μας nail artist ανέβασε ένα τέλειο how to στον λογαριασμό τα στο Instagram!

Αν έπρεπε να διαλέξουμε μία μόνο αγαπημένη nail artist θα δυσκολευόμασταν μεν αλλά -είμαστε σχεδόν βεβαίες- ότι στο τέλος θα καταλήγαμε στην Betina Goldstein. Είναι το κορίτσι με την υπέροχη αισθητική, που φτιάχνει μοναδικά μικροσκοπικά αριστουργήματα επάνω στα νύχια της και που μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της! Ναι, η Betina δεν κρατά για τον εαυτό της τις τεχνικές της και συχνά ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Instagram λεπτομερή how to για να αντιγράψουμε και εμείς τα σχέδια που κάνει. Αυτό έκανε και τώρα.


https://www.instagram.com/p/CNnAmjvMn5F/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αφού ανέβασε αυτή τη φωτογραφία είδες, η Betina αποφάσισε να μας δείξει και πως έφτιαξε αυτό το μικρό psychedelic αριστούργημα. Μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο και οριακά ακατόρθωτο όμως δεν είναι. Στην πραγματικότητα πρόκειται για το απλούστερο nail art που θα κάνεις ποτέ στα νύχια σου και αυτό που σου δίνει τη μεγαλύτερη ευελιξία! Για να το κάνει, η Betina έβαλε σταγόνες από τα χρώματα που ήθελε σε ένα μικρό δοχείο με νερό και στη συνέχεια ακούμπησε πάνω τους το νύχι της, όπως θα δεις πατώντας play στο παρακάτω video. Και έτσι μαγικά είχε ένα απίθανα πολύπλοκο σχέδιο στο νύχι της!


https://www.instagram.com/reel/CNnuryXFwYS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επειδή τα βερνίκια επιπλέουν στο νερό, ονόμασε το trend #floatingink και μας καλεί όλες να το δοκιμάσουμε αφού είναι ό, τι πιο εύκολο. Κάνεις τα σχέδια στο νερό, βουτάς το νύχι, καθαρίζεις το δέρμα γύρω του και περνάς top coat. Τόσο απλά, τόσο όμορφα! Try it…

Διάβασε ακόμα: 20 super minimal nail art γιατί είναι τα αγαπημένα μας