Clavicut: Το κούρεμα που ταιριάζει σε όλες είναι μεγάλη τάση αυτήν την άνοιξη

Μαρία Ροδίτη
Clavicut: Το κούρεμα που ταιριάζει σε όλες είναι μεγάλη τάση αυτήν την άνοιξη

Μήπως ήρθε η ώρα για μια ανανέωση στο hair look σου;

Ένα κοινό χαρακτηριστικό που έχουμε όλες οι γυναίκες είναι ότι επιζητάμε την ανανέωση κάθε φορά που αλλάζει η εποχή. Και όταν μιλάμε για ανανέωση στρεφόμαστε πάντα στα μαλλιά μας. Μα θα είναι ένα νέο, hot χρώμα μαλλιών, μα θα είναι ένα φρέσκο κούρεμα… Στα μαλλιά μας θα ξεσπάσουμε -σχεδόν- όλες.

Αν, λοιπόν, έχεις ήδη κλείσει το ραντεβού σου στο κομμωτήριο για να κάνεις μια αλλαγή στην εικόνα σου- ενόψει και Πάσχα-, βρίσκεσαι στο σωστό άρθρο. Θα σου μιλήσουμε για ένα super hot κούρεμα, το οποίο είναι all-time classic, ταιριάζει σε όλα μα όλα τα σχήματα προσώπου και αναδεικνύει κάθε τύπο μαλλιών.

Μη σου φαίνεται ουτοπικό! Υπάρχει και λέγεται clavicut κούρεμα. Στην ουσία, πρόκειται για ένα πολύ κολακευτικό κούρεμα, το οποίο θα βλέπεις παντού τους επόμενους μήνες. Τι είναι, όμως, το clavicut; Πρόκειται για ένα καρέ κούρεμα, το οποίο- όμως- είναι αρκετά μακρύ για να μπορέσεις να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια αλογοουρά.

Κάνοντας clavicut, λοιπόν, θα έχεις μαλλιά στο ύψος του αυχένα, που θα «φιλούν» τα κόκαλα του λαιμού σου δημιουργώντας ένα σοφιστικέ και ultra chic αποτέλεσμα. Και για να καταλάβεις ακόμα καλύτερα πώς δείχνει αυτό το κούρεμα, κάνε scroll στην παρακάτω gallery. Βρήκαμε και συγκεντρώσαμε για εσένα 10 παραδείγματα clavicut, ώστε να είσαι πανέτοιμη και αποφασισμένη πριν καθίσεις στην καρέκλα του κομμωτή σου.

Cover photo: @bobspiration

Διάβασε ακόμα: Παντρεύεσαι; 10 νυφικά looks που θα σε κάνουν να ανυπομονείς ακόμα πιο πολύ για τη μέρα του γάμου