Blonde girl don’t care! 7 ξανθά hair color trends για να μην ξέρεις ποιο να διαλέξεις

Μαρία Ροδίτη
Blonde girl don’t care! 7 ξανθά hair color trends για να μην ξέρεις ποιο να διαλέξεις

Τα επτά πιο hot ξανθά για το 2021 θα σε βάλουν σε πολλά διλήμματα!

Ό,τι και να λέμε για τις καστανές και τις μελαχρινές, όσο κι αν μας αρέσει η μεσογειακή ομορφιά τους, άλλο τόσο θα τρελαινόμαστε πάντα για τα ξανθά μαλλιά. Βλέπεις, το ξανθό είναι πολύ εντυπωσιακό, ξεχωρίζει αμέσως και μπορεί να γοητεύσει σε χρόνο dt. Αν είσαι αμετανόητη ξανθιά μάς καταλαβαίνεις απόλυτα.

Αν, επίσης, είσαι σε αναζήτηση φρεσκαρίσματος του ξανθού χρώματός σου, αν γενικά επιζητάς μια μικρή αλλαγή αυτό το διάστημα, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Σήμερα αποφασίσαμε να κάνουμε ένα αφιέρωμα στο ξανθό χρώμα και να δούμε μαζί τα… άπαντα του ξανθού. Δηλαδή, όλα εκείνα τα hair color trends που θα βρίσκονται στο προσκήνιο όλο το 2021.

Οι τάσεις για φέτος στο ξανθό χρώμα, λοιπόν, είναι επτά και θα τις δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery. Θα διαπιστώσεις και μόνη σου πως είναι πράγματι πολλές οι επιλογές. Μπορείς να «παίξεις» ανάμεσα σε ψυχρά και θερμά ξανθά, μπορείς να εντυπωσιάσεις με πολύ, πολύ ανοιχτά ξανθά, σχεδόν πλατινέ ή να συνδυάσεις με το ξανθό σου την τάση των pastel αποχρώσεων.

Αν ήδη έχεις κλείσει το ραντεβού σου για ένα φρεσκάρισμα στα ξανθά μαλλιά σου, εδώ… θα βρεις τον δάσκαλό σου. Αυτός ο «οδηγός ξανθού» είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι πριν το ραντεβού στο κομμωτήριο. Επεξεργάσου τα ξανθά, φαντάσου πώς θα ήσουν εσύ με κάποια από αυτά και κράτα τα απαραίτητα screenshots για να τα δείξεις στον κομμωτή σου. Blonde girl, you rock!

Cover photo: @wellahair

Διάβασε ακόμα: Αναζητάς minimal nail art; Δες αυτό που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη