Κι όμως! Η κίτρινη σκιά μπορεί να σε κάνει και πιο όμορφη και πιο… αισιόδοξη

Μαρία Ροδίτη
Κι όμως! Η κίτρινη σκιά μπορεί να σε κάνει και πιο όμορφη και πιο… αισιόδοξη

Δεν το λέμε εμείς. Το υποστηρίζουν οι ειδικοί!

Εδώ και περίπου έναν χρόνο μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ είναι τα έντονα χρώματα σκιών. Σκιές σε πορτοκαλί, μπλε ελεκτρίκ, πράσινο, φούξια και κίτρινο έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας και μας έχουν βοηθήσει να δημιουργήσουμε πολύ εντυπωσιακά eye looks. Και όχι μόνο…

Αυτή η τάση ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Τι εννοούμε; Πως με τη χρήση μάσκας δεν ήταν δυνατόν πια να φαίνεται το έντονο κραγιόν μας, οπότε μπορέσαμε να κάνουμε πιο ενδιαφέρον και εντυπωσιακό το μακιγιάζ μας χάρη στις έντονες σκιές. Σου έχουμε ευχάριστά νέα, λοιπόν! Αυτό το make up trend θα συνεχιστεί και μέχρι το τέλος του 2021 και το σημαντικότερο είναι πως- εκτός από τα όμορφα μακιγιάζ που θα μας χαρίζει- θα συμβάλει και στην ενίσχυση της… αισιοδοξίας μας.

Τουλάχιστον αυτό ισχύει για το κίτρινο χρώμα και την κίτρινη σκιά. Σύμφωνα με τους μεγαλύτερους Οίκους Μόδας, το κίτρινο είναι super hot αυτήν τη σεζόν στο μακιγιάζ μας, ενώ οι ειδικοί υποστηρίζουν πως είναι και πολύ ευεργετικό για την ψυχική υγεία μας. Θα σου εξηγήσουμε…

yellow eyeshadow

Όπως ακριβώς θα αισθανθείς αισιοδοξία και χαρά μόλις δεις μια ηλιόλουστη μέρα, άλλο τόσο boost στη διάθεσή σου θα κάνει ένα μακιγιάζ με πρωταγωνιστή την κίτρινη σκιά. Ακριβώς αυτήν την παρομοίωση έχουν χρησιμοποιήσει οι ειδικοί για να δείξουν πόσο το κίτρινο χρώμα στο μακιγιάζ μας μπορεί να επηρεάσει το κέφι και τη διάθεσή μας.

Αν, λοιπόν, ως τώρα δίσταζες να χρησιμοποιήσεις την κίτρινη σκιά στο μακιγιάζ σου ή σου φαινόταν κάπως υπερβολική, μήπως ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις; Η παρακάτω gallery με τα make up looks και τις σκιές σε κίτρινο χρώμα σίγουρα θα σε μεταπείσουν. Άλλωστε, όλες μας χρειαζόμαστε πού και πού και λίγη ένταση στο make up μας, και -βέβαια- την καλή διάθεσή μας. Και το κίτρινο μπορεί να γίνει ο απόλυτος «σύμμαχός» μας!

Διάβασε ακόμα: Αναζητάς minimal nail art; Δες αυτό που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη