Οι 5 πιο hot τάσεις στα μαλλιά για το καλοκαίρι

Μαρία Ροδίτη
Οι 5 πιο hot τάσεις στα μαλλιά για το καλοκαίρι

Κράτα σημειώσεις για να… καταπλήξεις τα πλήθη αυτό το καλοκαίρι!

Η καραντίνα σε έβαλε σε flight mode ειδικά όσον αφορά τα μαλλιά σου. Τα πολύ στυλιζαρισμένα χτενίσματα πήγαν… περίπατο και τη θέση τους πήραν πιο ανάλαφρα και cool hairstyles. Φυσικά και ήσουν περιποιημένη, γιατί τα online meetings διαδέχονταν το ένα το άλλο, όμως δεν κατέβαλες και ιδιαίτερη προσπάθεια για αυτό. Έτσι δεν είναι;

Αυτή, λοιπόν, η τάση για χαλαρότητα στο hairstyling ήρθε για να μείνει. Δεν στο λέω εγώ! Οι τάσεις στα μαλλιά για το καλοκαίρι του 2021 το «φωνάζουν».

Οι τάσεις στα μαλλιά

Τα summer hair trends του 2021 σε καλούν να δείξεις ποια είσαι στην πραγματικότητα, αλλά έχουν και vintage vibes. Τι σημαίνουν όλα αυτά;

Πρώτον, φέτος το καλοκαίρι έχεις τη δυνατότητα να «αγκαλιάσεις» τη φυσική ομορφιά σου, εν προκειμένω τα φυσικά μαλλιά σου, και δεύτερον να υιοθετήσεις κουρέματα παλαιότερων δεκαετιών.

https://www.instagram.com/p/CMhmIM6h8wp

Old-school hairstyles ξανά στη μόδα

Από την αρχή του 2021 ένα πράγμα ήταν πασιφανές όσον αφορά τα μαλλιά: ότι κουρέματα και χτενίσματα της εποχής των 60’s μέχρι και τα 90’s θα μας απασχολήσουν έντονα. Και έτσι είναι!

Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, αν θες να εντυπωσιάσεις, να κάνεις τη διαφορά και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα γίνε μια… vintage queen και απόλαυσέ το. Φόρεσε στα μαλλιά σου ό,τι αξεσουάρ έχεις στο νεσεσέρ σου- ναι, ακόμα και στην παραλία- ή τόλμησε να κάνεις μια πολύ μεγάλη αλλαγή.



Έχεις λεπτά μαλλιά; Δοκίμασε το shag haircut, όπως έκαναν όλα τα κορίτσια στα 80’s και στην εποχή της disco. Θέλεις να κάνεις κάτι δραστικό; Το pixie cut είναι μονόδρομος για εσένα.

Για το pixie cut έχει μιλήσει και ο κομμωτής, Πάνος Καλλίτσης, αποκλειστικά στο Queen.gr! Δες εδώ τι έχει πει!

Μισό λεπτό… Μη φεύγεις! Δες συγκεντρωμένες στην gallery τις πέντε πιο hot τάσεις στα μαλλιά για το καλοκαίρι και ξεκίνα να σκέφτεσαι ποια θα υιοθετήσεις εσύ. Η ανανέωση, άλλωστε, πάντα κάνει καλό στην ψυχολογία. Και μετά από τη φουρτούνα του Covid-19 που περάσαμε, μια αλλαγή είναι must.