Κύμα αλλαγής από τρεις celebrities

Κύμα αλλαγής από τρεις celebrities

Οι Hayden Panettiere, Miranda Cosgrove και Vanessa Hudgens σχεδιάζουν τρεις τσάντες για τη Neutrogena, για καλό σκοπό.

Στο πλαίσιο του Wave for Change της Neutrogena, μίας καμπάνιας που βρίσκεται στο δεύτερο χρόνο της, και μπόρεσε να προσφέρει 200.000 δολάρια παγκοσμίως, τρεις αγαπημένες celebrities παίρνουν το ρόλο τους σοβαρά και τον υποστηρίζουν με τη δική τους τσάντα που αντιπροσωπεύει την αντίστοιχη βοήθεια.

Η Hayden Panettiere, βοηθά το περιβάλλον. «Σκέφτεσαι: είμαι μόνο ένα άτομο. Δε μπορώ να κάνω κάποια αλλαγή. Αλλά, όταν προσπαθείς και βλέπεις τα αποτελέσματα, το συναίσθημα είναι απίστευτο» λέει η Hayden.

Η Miranda Cosgrove, τέλος, εστιάζει στην εκπαίδευση. «Νομίζω ότι είναι υπέροχο ότι οι άνθρωποι μπορούσαν να συμμετέχουν σε αυτό και να κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Για μένα, πραγματικά πιστεύω ότι η εκπαίδευση είναι σημαντική και πηγαίνω συνεχώς σε σχολεία και μιλάω στα παιδιά. Είναι απίστευτο να είσαι μέρος αυτού, λέει η Miranda.

Η Vanessa Hudgens, στέκεται δίπλα σε όλους όσους είναι θύματα φυσικών καταστροφών και λέει «Aφιερώνοντας απλά λίγα λεπτά για να συμμετέχει, ο καθένας μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στον κόσμο».