Ex-tensions…

Ex-tensions…

Αν δεν το απαιτεί το επάγγελμα σας, τότε βάλτε τα extensions στην κατηγορία των πρώην.

Ακόμη, κι αν μπήκατε κάποια στιγμή στη ζωή σας στον πειρασμό να βάλετε extensions και το κάνατε, τώρα δεν είναι εποχή για τέτοιες κινήσεις. Τα φυσικά μαλλιά μπορούν να είναι πλούσια και να μην σας βαραίνουν το κεφάλι.

Η τάση των ημερών, λόγω ζέστης, μπάνιου αλλά και κάποιας επιστροφής στο φυσικό ατημέλητο look, επιβάλλει εμφανίσεις χωρίς περιττά βάρη στο κεφάλι. Η ειδική περιποίηση που απαιτούν, δε θα σας αφήσουν να χαρείτε το καλοκαίρι σας ελεύθερα.

Σίγουρα, υπάρχουν περιπτώσεις που η εφαρμογή τους θεωρείται επιβεβλημένη. Μπορεί να το κάνετε για να καλύψετε κάποιο «ατύχημα» στο κούρεμα, να είναι πραγματικά λίγα τα μαλλιά σας και να χρειάζονται ενισχύσεις, να θέλετε να κάνετε κάποια ιδιαίτερη εμφάνιση –για παράδειγμα σε έναν γάμο. Τότε, επιτρέπεται. Σε κάθε άλλη περίπτωση όμως, κρατηθείτε μακριά.

Υιοθετήστε κουρέματα και χτενίσματα που δείχνουν τα μαλλιά πιο πλούσια –σε αυτό θα σας βοηθήσει και ο κομμωτής σας- και αφήστε τις τρέσες να περιμένουν το χειμώνα που έρχεται και φέρνει μαζί του ένα πιο στημένο και αυστηρό look.