Trending! 5 φθινοπωρινά χτενίσματα που θα φορέσουμε από τώρα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Trending! 5 φθινοπωρινά χτενίσματα που θα φορέσουμε από τώρα

Οι φθινοπωρινές πασαρέλες γέμισαν εμπνευσμένα χτενίσματα και 5 από αυτά, δεν μπορούμε να περιμένουμε για να τα φορέσουμε. Είναι τέλεια για το υπόλοιπο του καλοκαιριού…

Μόλις λίγες μέρες έμειναν για τον Αύγουστο, τον μήνα των διακοπών και της χαλάρωσης. Τον Αύγουστο πατιέται ένα τεράστιο «pause» στα πάντα και επιτέλους χαλαρώνουμε περιμένοντας τον Σεπτέμβριο.

Εκεί κοντά στο τέλος του Αυγούστου, ξεκινάμε να σου μιλάμε για τα φθινοπωρινά trends και να σε προετοιμάζουμε για την επόμενη σεζόν. Δεν μπορούμε όμως να περιμένουμε ως τότε…

Βλέπεις, έχουμε ήδη δει στις πασαρέλες του φθινοπώρου τις τάσεις στα χτενίσματα και 5 από αυτά, είναι ό, τι πρέπει και για τις διακοπές μας!


via GIPHY


TRES-Summer hair! 10 προϊόντα και tips για effortless, αλλά επαγγελματικά χτενίσματα στις διακοπές

Δεν είναι η πρώτη φορά που θέλουμε να κάνουμε κάποιο χτένισμα πριν την ώρα του και φυσικά, τίποτα δεν θα μας σταματήσει από το να αντιγράψουμε τις αλογοουρές, τις κοτσίδες και το accessorizing που μας πρότειναν οι σχεδιαστές για το φθινόπωρο.

Στην gallery που ακολουθεί, μπορείς να δεις ποια είναι αυτά τα 5 χτενίσματα που μας ξετρέλαναν τόσο, ώστε δεν μπορούμε να περιμένουμε να τα κάνουμε.

Ακόμα, θα βρεις και τα προϊόντα που χρειάζεσαι για να τα αντιγράψεις στις διακοπές σου. Ναι, τα έχουμε όλα. Απλά μη δίνεις σημασία στα χειμωνιάτικα ρούχα, για αυτά θα σου μιλήσουν τα κορίτσια της μόδας αργότερα!

Εδώ μπορείς να δεις tips από την Odile Gilbert