#Trending! Το φθινόπωρο, όλες θα ζητάμε #CamouflageHair

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#Trending! Το φθινόπωρο, όλες θα ζητάμε #CamouflageHair

#CamouflageHair, είναι η νέα τεχνική που συνεργάζεται με το χρώμα των μαλλιών μας για το πιο όμορφο, φυσικό αποτέλεσμα.

Η τέχνη του καμουφλάζ, είναι η προσπάθεια να γίνεις «ένα» με το περιβάλλον. Όταν λοιπόν μιλάμε για καμουφλάζ δεν αναφερόμαστε σε έντονες αποχρώσεις ή αντιθέσεις.

Το καμουφλάζ θέλει τη συνεργασία των χρωμάτων έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα φυσικό αποτέλεσμα και αυτή ακριβώς είναι η τάση στο χρώμα των μαλλιών για την επόμενη σεζόν. Τα #CamouflageHair είναι trending αλλά δεν πρόκειται για κάτι καινούργιο.


via GIPHY


Τάση με legendary υπογραφή

Η τάση έχει τις ρίζες της στην ιδιοφυία που ονομάζεται Frédéric Fekkai. Ο κομμωτής-θρύλος χρησιμοποιούσε lowlights (πιο σκούρες ανταύγειες) σε συνδυασμό με το φυσικό χρώμα για να δημιουργήσει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Frédéric Fekkai

Frédéric Fekkai

Trending! 5 φθινοπωρινά χτενίσματα που θα φορέσουμε από τώρα

Καθώς λοιπόν η ομορφιά στην post-pandemic εποχή, υπαγορεύει την επιστροφή στις ρίζες μας- κυριολεκτικά-, τα #CamouflageHair θα είναι η #1 τάση της σεζόν που θα έρθει. Περίμενε όμως…

Μην μπερδεύεσαι

Τα #CamouflageHair είναι μαλλιά πιο σκούρα από το φυσικό σου. Αν λοιπόν, θέλεις να διατηρήσεις τα ξανοίγματα που απέκτησες από τον ήλιο το καλοκαίρι, σημείωσε στην ατζέντα σου να τα ζητήσεις από τον κομμωτή σου στο τέλος του Οκτώβρη.


https://www.instagram.com/p/CSUsV8QJwLm

Αν πάλι δεν μπορείς από την περιγραφή μας να καταλάβεις ακριβώς τι εννοούμε όταν μιλάμε για #CamouflageHair θα σε βοηθήσουμε. Παρακάτω έχουμε 10 τέλεια παραδείγματα που σίγουρα θα σε βάλουν σε πειρασμό για ένα πιο dark και φυσικό φθινόπωρο…

Editor’s Choice: Τα 10 νέα προϊόντα που πρέπει να έχεις στο beauty ραντάρ σου