Touch of toffee: Το χρώμα μαλλιών της JLo θα πρωταγωνιστήσει το φθινόπωρο

Μαρία Ροδίτη
Touch of toffee: Το χρώμα μαλλιών της JLo θα πρωταγωνιστήσει το φθινόπωρο

Αναμένεται να είναι ένα από τα πιο hot hair color trends της σεζόν. Μήπως να το δοκιμάσεις;

Το πόσο ερωτευμένη είναι η JLo δεν χρειάζεται να το σχολιάσουμε εκτενώς! Μας το έχει δείξει τόσο στην κοινή δημόσια εμφάνισή της με τον Ben Affleck στο Φεστιβάλ Βενετίας όσο και στο Met Gala.

Στα δύο αυτά events είδαμε το ζευγάρι να ανταλλάσσει on camera καυτά φιλιά και να μην κρύβει τον έρωτά του. Παρατηρήσαμε, όμως, και την άκρως ανανεωμένη εμφάνιση της Jennifer Lopez και κυρίως… τα μαλλιά της.

Εσύ έχεις δει πόσο ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΟ χρώμα μαλλιών έχει η Λατίνα star; Touch of toffee το αποκαλούν οι hair experts και το κατατάσσουν ανάμεσα στα πιο hot hair color trends του φθινοπώρου.

Η Jennifer Lopez έκανε το απόλυτο chic μανικιούρ που είναι καλύτερο και από το κόκκινο

Τι είναι το touch of toffee

Toffee στα αγγλικά σημαίνει καραμέλα βουτύρου και αυτό ακριβώς είναι το hair color trend «touch of toffee».

https://www.instagram.com/p/CTn3sdiJrkB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για την ακρίβεια, είναι παρόμοιο με το mocha melt (σκουρόχρωμη ρίζα και ξάνοιγμα από τη μέση των μαλλιών μέχρι τις άκρες) με τη διαφορά ότι το touch of toffee έχει μεν σκουρόχρωμη ρίζα, αλλά ξανοίγει με καραμελέ ανταύγειες, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα θερμό χρώμα μαλλιών.

Σε ποιες ταιριάζει

Το touch of toffee είναι ένα δισδιάστατο χρώμα με πολλές και μικροσκοπικές καραμελέ ανταύγειες. Στη ρίζα χρησιμοποιείται ένα σκούρο, θερμό καστανό, ενώ οι ανταύγειες ανοίγουν σε καραμελέ απόχρωση.



Το συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών ταιριάζει ιδανικά σε σκούρα ξανθά μαλλιά ή σε καστανά και ειδικότερα σε όσες έχουν ίσια ή σπαστά μαλλιά.

Δεν σου λέω άλλα, όμως! Στην gallery έχω συγκεντρώσει μερικά παραδείγματα touch of toffee για να ξέρεις ακριβώς τι θα ζητήσεις όταν βρεθείς στην καρέκλα του κομμωτή σου!

Cover photo: @jlo