Η Jennifer Lopez έκανε το απόλυτο chic μανικιούρ που είναι καλύτερο και από το κόκκινο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Jennifer Lopez έκανε το απόλυτο chic μανικιούρ που είναι καλύτερο και από το κόκκινο

Η τραγουδίστρια μας έδωσε #nailinspo για τις μελλοντικές μας εμφανίσεις.

Η Jennifer Lopez διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της και αυτό δεν κρύβεται. Η 52χρονη τραγουδίστρια είναι ομορφότερη από ποτέ και δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Η Λατίνα σταρ αποτελεί εδώ και χρόνια πηγή έμπνευσης για εμάς σε θέματα ομορφιάς και στυλ αφού φροντίζει να υιοθετεί πρώτη όλες τις μεγάλες τάσεις.

https://www.instagram.com/p/CSXAH57lzBX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο διάσημος nail artist Tom Bachic, δημοσίευσε την παραπάνω φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό, δείχνοντάς μας το νέο μανικιούρ που δημιούργησε στα χέρια της Jennifer Lopez.

10 ανθισμένα μανικιούρ για να αλλάξεις λίγο παραστάσεις

#MilkyNails- Η τάση που επιστρέφει δυναμικά φέτος

via GIPHY

Ουσιαστικά μιλάμε για το μανικιούρ σε «γαλακτερό» λευκό που είναι το πιο φυσικό χρώμα για τα νύχια σου. Είναι κομψό, διακριτικό και μπορείς να το αναβαθμίσεις εύκολα προσθέτοντας διάφορες λεπτομέρειες (σχέδια, στρασάκια κ.ά).

Δείχνουν περιποιημένα ακόμη και αρκετές ημέρες μετά την επίσκεψη στο nail bar γι' αυτό είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις όταν ξέρεις ότι θα αργήσεις να τα φτιάξεις. Το συγκεκριμένο #nailtrend ταιριάζει εξίσου σε μακριά αλλά και κοντά νύχια ενώ μπορείς να το κάνεις εύκολα μόνη σου στο σπίτι. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα γαλακτώδες βερνίκι νυχιών το οποίο θα βρεις σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών.

Feel free να διαλέξεις την απόχρωση που θεωρείς ότι σου ταιριάζει περισσότερο. Αν πάλι πλησιάζει το ραντεβού σου για μανικιούρ, μπορείς να δείξεις στη μανικιουρίστ σου φωτογραφίες από #milkynails και να τα δοκιμάσεις εδώ και τώρα.

Πηγή κεντρικής: @jlo

Μη φεύγεις, στάσου! Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα ωραιότερα βερνίκια για να επενδύσεις στο αγαπημένο σου.