Trend Alert! Τα βερνίκια του φθινοπώρου έχουν χρώμα πασαρέλας και θα τα λατρέψεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Trend Alert! Τα βερνίκια του φθινοπώρου έχουν χρώμα πασαρέλας και θα τα λατρέψεις

Ο καιρός κάνει ακόμα τα παιχνίδια του αλλά μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι το φθινόπωρο είναι εδώ. Ώρα λοιπόν να δούμε τι χρώμα θα βάψουμε τα νύχια μας!

Φθινόπωρο… Είναι η εποχή που αντιπαθούν οι περισσότεροι γιατί, ο ερχομός του, σημαίνει το τέλος του καλοκαιριού και των διακοπών. Είναι όμως τόσο όμορφο!

Η φύση γεμίζει ζεστά χρώματα, εμείς τυλιγόμαστε με τα πιο ζεστά πουλόβερ και μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα. Όλες οι εποχές είναι όμορφες, είναι θέμα οπτικής.

Αγαπάμε το φθινόπωρο!

Ναι, εμείς για παράδειγμα, εκτός του ότι ανυπομονούμε να φορέσουμε ζεστά πουλόβερ (σκάσαμε με τόση ζέστη), ανυπομονούμε να φορέσουμε και τις φθινοπωρινές τάσεις που έχουμε δει τόσο καιρό.


https://www.instagram.com/p/CR9abi6r94G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Touch of toffee: Το χρώμα μαλλιών της JLo θα πρωταγωνιστήσει το φθινόπωρο

Η μόδα πάντοτε είναι μία σεζόν μπροστά και ξέρουμε ήδη ποια χρώματα θα επικρατήσουν στην γκαρνταρόμπα μας. Ξέρουμε προς τα που θα κινηθούν οι τάσεις στα ρούχα και… Σκεφτήκαμε να κάνουμε το ίδιο για τα νύχια μας.

Με έμπνευση από τις πασαρέλες

Διαλέξαμε μερικές από τις αγαπημένες μας εμφανίσεις από τις φθινοπωρινές πασαρέλες και τις συνδυάσαμε με τα matchy βερνίκια νυχιών από τις νέες αφίξεις σεζόν.



Είναι όλα χρώματα που βρίσκονται στο νούμερο ένα των τάσεων και είμαστε βέβαιες ότι θα τα λατρέψεις όλα. Κάνε ένα scroll στην παρακάτω gallery για να δεις την έμπνευση που είχαμε και αμέσως μετά το βερνίκι!

10 απαραίτητα προϊόντα στη φθινοπωρινή ρουτίνα ομορφιάς σου