Shag: Το πιο hot κούρεμα του 2021 – Εσύ ακόμα να το δοκιμάσεις;

Μαρία Ροδίτη
Shag: Το πιο hot κούρεμα του 2021 – Εσύ ακόμα να το δοκιμάσεις;

Άσε για λίγο στην άκρη το καρέ κούρεμα και τόλμησε το shag.

Πάντα μας αρέσει να ανακαλύπτουμε νέα hair trends, να τα παρατηρούμε και να σκεφτόμαστε πώς θα έδειχναν πάνω μας. Ειδικά, μάλιστα, τη μεταβατική εποχή του φθινοπώρου, αυτό το «hobby» έχει την τιμητική του.

Σήμερα, λοιπόν, αποφάσισα να σου μιλήσω για το shag haircut. Το κούρεμα που τον τελευταίο χρόνο, μετά το καρέ κούρεμα που σάρωσε, έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος. Ήδη, μάλιστα, πολλές είναι οι celebrities που το έχουν τολμήσει. Εσύ, ακόμα το σκέφτεσαι;

10+1 celebrities που αποδεικνύουν ότι το shag κούρεμα είναι πιο hot από ποτέ

Τι είναι το shag κούρεμα

Το shag ήταν super hot τάση τις δεκαετίες του ’70 και ’90, ενώ ήδη από πέρσι έχει κάνει… δυναμικό comeback.

https://www.instagram.com/p/Bwwylk6h93O/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρόκειται, στην ουσία, για φιλαριστά μαλλιά (aka layers) μετρίου μήκους, άλλοτε με αφέλειες και άλλοτε όχι. Το φιλάρισμα, συνήθως, ξεκινά από το ύψος των ζυγωματικών και σταδιακά καταλήγει στους ώμους.

Shag κούρεμα για στυλ και… για τη βολή σου

Το shag κούρεμα έχει πολλά θετικά στοιχεία. Κατ’ αρχάς, είναι ένα haircut ιδανικό για τις γυναίκες με λεπτή τρίχα μιας και χαρίζει πολύ όγκο στα μαλλιά. Για την ακρίβεια, το έντονο φιλάρισμα δίνει όγκο.

Δεν χρειάζεται, επίσης, πολύς χρόνος για να κάνεις styling, μιας και από μόνο του το shag κούρεμα είναι hot & cool. Τέλειο, έτσι; Ειδικά, αν άργησες να ξυπνήσεις το πρωί και τρέχεις σαν... κυνηγημένη.



Και τέλος; Σε δείχνει πιο φρέσκια και… κόβει χρόνια. Θες κι άλλα για να το τολμήσεις; Βλέποντας την gallery και τα 10 shag κουρέματα που βρήκα για εσένα, είμαι σίγουρη πως θα κλείσεις ASAP ραντεβού στο κομμωτήριο.

Cover photo: @chrisappleton1