7 τάσεις στα χτενίσματα που θα βλέπεις παντού τον χειμώνα – Too chic!

Μαρία Ροδίτη
7 τάσεις στα χτενίσματα που θα βλέπεις παντού τον χειμώνα – Too chic!

Θα μπεις στον πειρασμό να δοκιμάσεις εύκολα, γρήγορα, cool, αλλά και glam χτενίσματα τη σεζόν που έρχεται!

Αν τα beach waves είναι το must-do χτένισμα του καλοκαιριού, τα glamour waves είναι το hairstyle που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις μέσα στον χειμώνα. Ειδικά, μάλιστα, τη φετινή χρονιά.

Βλέπεις, από το 2020 μέχρι και πριν λίγους μήνες, η καραντίνα και ο εγκλεισμός στο σπίτι μάς είχαν «υποχρεώσει» να κάνουμε μόνο κότσους και αλογοουρές σε fast forward. Τον χειμώνα του 2021, ωστόσο, αυτό αλλάζει!

Street(hair)style: Το καπέλο τζόκεϊ θα γίνει το νέο αγαπημένο σου hair accessory

Glam hairstyles alert

Ναι! Η επαναφορά σε μια κάποια κανονικότητα είναι γεγονός. Αυτό σημαίνει ότι οι έξοδοί μας όλο και αυξάνονται (πάντα με προσοχή, φυσικά) και άρα τα… parties έρχονται ξανά στην καθημερινότητά μας.

Ε, λοιπόν, δεν θα κάνουμε κάτι super wow στα μαλλιά μας; Φυσικά! Και αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το χτένισμά μας θα είναι εξαιρετικά δύσκολο ή ότι θα χρειάζεται τη… συνδρομή της κομμώτριας.

https://www.instagram.com/reel/CN61bXUAnkq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Glam hairstyle μπορείς να κάνεις και μόνη σου. Καλή διάθεση να υπάρχει και… όλα γίνονται!

Οι τάσεις στα χτενίσματα για τον χειμώνα

Τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021/22 τα glamorous χτενίσματα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας. Και όταν λέω glamorous εννοώ hairstyles με hairclips, με ιδιαίτερες στέκες και αξεσουάρ, που αμέσως αναβαθμίζουν όλη την εικόνα σου.



Θα ξεχωρίσουν, όμως, και διαφόρων ειδών αλογοουρές, αλλά και πιο ρομαντικά… hairstyles. Είσαι έτοιμη να τα ανακαλύψεις ένα προς ένα στην παρακάτω gallery;

Για δες…

Cover photo: @sarahpotempa