Mushroom brown hair: Το νέο WOW χρώμα μαλλιών της Hailey Bieber – Μεγάλη τάση!

Μαρία Ροδίτη
Mushroom brown hair: Το νέο WOW χρώμα μαλλιών της Hailey Bieber – Μεγάλη τάση!

Το supermodel αποφάσισε να πει «αντίο» στα καστανόξανθα μαλλιά της και να… μπει πολύ δυναμικά στον χειμώνα με σκούρα, καστανά μαλλιά.

Ξέχνα τα καστανόξανθα μαλλιά της Hailey Bieber! Το μοντέλο υιοθέτησε ένα νέο hair look και πλέον έχει σκούρα καστανά μαλλιά. Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Justin Bieber τόλμησε το mushroom brown hair color trend, το οποίο της πηγαίνει πολύ!

Η αποκάλυψη του νέου χρώματος μαλλιών της Hailey

Με ένα post στο Instagram και λεζάντα ένα μανιτάρι, η Hailey Bieber αποκάλυψε την αλλαγή στα μαλλιά της στους followers της.

Smoky blonde: Το πιο hot ξανθό του χειμώνα – Πάρε ιδέες!

Μετά από χρόνια που είχε golden blonde μαλλιά, το μοντέλο αποφάσισε να… επιστρέψει στις ρίζες του και να υιοθετήσει το mushroom brown hair color trend.

https://www.instagram.com/p/CVT0qPpPQc5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Hailey Bieber βάφει καστανά τα μαλλιά της. Κάτι τέτοιο είχε συμβεί και στο Met Gala 2015, με το μοντέλο, ωστόσο, να διατηρεί πολύ λίγο καιρό το συγκεκριμένο χρώμα στα μαλλιά της και να επιστρέφει σύντομα στο ξανθό.



Τι λες; Θα κρατήσει τώρα το mushroom brown hair color της;

Τι είναι το mushroom brown hair color trend

Αναμφίβολα, τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες οι περισσότερες γυναίκες αλλάζουμε τα μαλλιά μας και επιλέγουμε πιο σκούρους τόνους. Κάνουμε, δηλαδή, αυτό που έκανε η Hailey Bieber.

Αν, λοιπόν, κι εσύ σκέφτεσαι να κάνεις την αλλαγή… do it! Το mushroom brown hair color αποτελείται από μια ψυχρή βάση, η οποία βοηθά στη δημιουργία ενός ashy εφέ και φέρνει στον νου… το μανιτάρι portobello.

Ακριβώς όπως το δημοφιλές μανιτάρι, έτσι κι αυτό το χρώμα μαλλιών δείχνει καστανό με την πρώτη ματιά. Αν το δεις, όμως, καλύτερα θα διακρίνεις light γκρι με καφές αποχρώσεις να μπλέκονται μεταξύ τους.

PORTOBELLO MANITARI

Μανιτάρι portobello

Κι αν αναρωτιέσαι…σε ποιες ταιριάζει το mushroom brown hair color, θα σου πω αμέσως! Κολακεύει μοναδικά τα καστανά κορίτσια και είναι ένας τέλειος τρόπος να αναβαθμίσεις το καστανό μαλλί σου χωρίς να… ξεφύγεις από το φυσικό σου χρώμα και πολύ.

Μη φύγεις! Στην gallery σού έχω κι άλλες φωτογραφίες της Hailey Bieber με το νέο μαλλί της, αλλά και παραδείγματα mushroom brown hair για να πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι!

Cover photo: @brycescarlett