Root Beer: Αυτή η απόχρωση του καφέ είναι τάση σύμφωνα με την Pantone

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Root Beer: Αυτή η απόχρωση του καφέ είναι τάση σύμφωνα με την Pantone

Το καφέ είναι το χρώμα που φοράμε φθινόπωρο και χειμώνα, τόσο στα ρούχα όσο και στο μακιγιάζ μας. Μας αρέσει ασφαλώς και για τα νύχια μας, και φέτος θα φορέσουμε το root beer καφέ, γιατί το είπε η Pantone.

Κάθε χρόνο, η Pantone ανακηρύσσει το χρώμα της χρονιάς. Για το 2021, τα χρώματα ήταν δύο, ένα γκρι και ένα φωτεινό κίτρινο. Δεν ήταν όμως τα μοναδικά χρώματα που είδαμε να επαναλαμβάνονται. Η Pantone βλέπεις, είναι μέσα σε όλα και προέβλεψε ότι, το καφέ στην απόχρωση Root Beer, θα είναι απόλυτη τάση για τον χειμώνα 21/22’.

pantone root beer

Είναι μία ιδιαίτερα κολακευτική απόχρωση, τόσο στο μακιγιάζ και τα ρούχα, όσο και στα νύχια. Το βλέπουμε παντού γύρω μας χωρίς να το καταλάβουμε και φυσικά, το είδαμε να παρελαύνει στις πασαρέλες, κυρίως της Νέας Υόρκης.

10 μαυρόασπρα μανικιούρ για να κάνεις σήμερα

Root Beer Brown

Παλτό, φορέματα, αξεσουάρ και πολλά άλλα root beer brown κομμάτια πέρασαν μπροστά μας αλλά δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για μόδα. Είμαστε στο beauty department, hello! Δεν είμαστε απλά στο beauty department μάλιστα, είμαστε μέσα σε ένα Daily Νailspiration.

Raisavanessa PO F21 010

Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, το σημερινό nailspiration είναι αφιερωμένο στο root beer καφέ και με ένα ακόμα scroll, θα βρεις την gallery που γεμίσαμε με καφέ σχέδια για εσένα. Είναι κολακευτικά για κοντά και μακριά νύχια, δεν είναι όλα εύκολα και έχουν το πιο όμορφο καφέ χρώμα που πάει με όλα σου τα outfits.

Απόλαυσέ τα όσο πίνεις τον… καφέ σου (see what we did there?) και ελπίζουμε να περάσεις τέλεια αυτό το Σάββατο queen.

#HalloweenNails δεν έχουμε στο χωριό μας αλλά έχουμε ωραία nail art