Expensive brunette: Το πιο WOW hair color trend του χειμώνα (10 αφορμές για έμπνευση!)

Μαρία Ροδίτη
Expensive brunette: Το πιο WOW hair color trend του χειμώνα (10 αφορμές για έμπνευση!)

Αν ήθελες να κάνεις μια ανανέωση στην εμφάνισή σου, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος!

Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά τρελαίνομαι να ανακαλύπτω τα νέα hair color trends της κάθε σεζόν. Ήδη έχω ξεκινήσει να κάνω την έρευνά μου γύρω από τα πιο hot χρώματα μαλλιών του χειμώνα και ανάμεσα σε πάρα πολλά που εντόπισα, ξεχώρισα ένα φανταστικό καστανό.

Αν, λοιπόν, είσαι ένα καστανό ή μελαχρινό κορίτσι, ή αν έχεις πολύ σκούρα ξανθά μαλλιά και θες να τα σκουρύνεις σου έχω τη λύση, που ακούει στο όνομα… expensive brunette.

Honey blonde hair: Το νέο χρώμα μαλλιών της Ciara (+10 ακόμη celebrities που το έχουν δοκιμάσει)

Τι είναι το expensive brunette

Το expensive brunette είναι ένα σκούρο καστανό χρώμα, το οποίο όμως μπλέκει μέσα πολλά, διαφορετικά καστανά.

Στην ουσία, πρόκειται για πολλές, διαφορετικές και βαθιές αποχρώσεις καστανού, που δίνουν διάσταση και κάνουν το αποτέλεσμα πιο… «ακριβό».

https://www.instagram.com/p/CVT0qPpPQc5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Celebrities, όπως η Bella Hadid το έχουν τολμήσει στο παρελθόν, ενώ πρόσφατα δοκίμασε και έγινε… expensive brunette και η Hailey Bieber, που ήταν ξανθιά για πολλά χρόνια.

«The bolder the better (aka όσο πιο έντονο τόσο το καλύτερο)», λέει ο celebrity hairstylist, Tom Smith για τα μαλλιά των stars. Κι εγώ θα συμφωνήσω απόλυτα!

Πώς θα το πετύχεις

Σίγουρα δεν μπορείς να πετύχεις στο σπίτι σου το expensive brunette. Κι αυτό, γιατί το αποτέλεσμα προέρχεται από συνδυασμό διαφορετικών βαφών.

Τι θα ζητήσεις, λοιπόν, στο κομμωτήριο; Θα συζητήσεις με τον κομμωτή σου και θα του πεις πως δεν θέλεις ένα επίπεδο χρώμα παντού. Θέλεις βάθος και διάσταση και ένα σωστό, «πλούσιο» combo βαφών σε καστανό χρώμα.



Για να καταλάβει, όμως, ακριβώς τι ζητάς ο κομμωτής σου, δες 10 παραδείγματα expensive brunette στην gallery και κράτα τα απαραίτητα screenshots. Θα θέλεις να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο… χθες!

Cover photo: @ruralfringehair