Honey blonde hair: Το νέο χρώμα μαλλιών της Ciara (+10 ακόμη celebrities που το έχουν δοκιμάσει)

Μαρία Ροδίτη
Honey blonde hair: Το νέο χρώμα μαλλιών της Ciara (+10 ακόμη celebrities που το έχουν δοκιμάσει)

Σκεφτόσουν τόσο καιρό να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου; Κάνε, υιοθετώντας το honey blonde hair color trend!

Ολοένα και περισσότερες celebrities αποφασίζουν να κάνουν μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή τους ξεσπώντας… πού αλλού; Στα μαλλιά τους. Η πιο πρόσφατη μεταμόρφωση αφορά τη Ciara, η οποία υιοθέτησε το honey blonde hair color trend.

Το νέο χρώμα μαλλιών της Ciara

Με αλλαγή στο look της αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλιά της η Ciara. Η τραγουδίστρια έγινε 36 ετών στις 25 Οκτωβρίου και πόζαρε στο Instagram της με ολοκαίνουριο χρώμα μαλλιών.

Mushroom brown hair: Το νέο WOW χρώμα μαλλιών της Hailey Bieber – Μεγάλη τάση!

Όπως θα δεις στο παρακάτω post, το honey blonde hair color τής ταιριάζει μοναδικά.

https://www.instagram.com/p/CVg93yYJcJs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρόκειται, άλλωστε, για ένα χρώμα μαλλιών που κολακεύει όλες τις γυναίκες. Ναι! Honey blonde μπορούν να κάνουν και οι μελαχρινές και οι κοκκινομάλλες και οι ξανθές γυναίκες. Και αφού η Ciara έχει περάσει από όλα αυτά, είπε τώρα να τολμήσει και τις μελί-ξανθές αποχρώσεις στα μαλλιά της.

Οι celebrities λένε «ναι» στο honey blonde

Το honey blonde δεν είναι μια τάση που τώρα έκανε την εμφάνισή της. Είναι ένα διαχρονικό χρώμα μαλλιών, που κάθε χρόνο «παίζει» ανάμεσα στα πιο hot hair color trends.

Γι’ αυτό, άλλωστε, και το επιλέγουν οι celebrities η μία μετά την άλλη. Ποιες το έχουν τολμήσει; Από τη Rosie Huntington-Whiteley και την Beyoncé, μέχρι την Blake Lively και την Karlie Kloss, οι stars φαίνεται πως έχουν κολλήσει με τα μελί-ξανθά μαλλιά.



Αν, λοιπόν, κι εσύ το σκέφτεσαι τελευταία, αλλά ακόμη αμφιταλαντεύεσαι, ρίξε μια ματιά στην gallery. Οι 10 celebrities που το έχουν τολμήσει θα σε πείσουν να κάνεις την αλλαγή.

Cover photo: @ciara