6 skincare trends που θα κυριαρχήσουν το 2022

Μαρία Ροδίτη
6 skincare trends που θα κυριαρχήσουν το 2022

Έτοιμη να βάλεις στη ζωή σου τη νιασιναμίδη, την κρυοθεραπεία και τις μπάρες σαπουνιών;

Καθώς οδεύουμε προς το τέλος του 2021 και ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε τη νέα χρονιά – με μεγάλες προσδοκίες, ας μην κρυβόμαστε- αναζητάμε ολοένα και περισσότερο τα ολοκαίνουρια trends. Τις τάσεις κάθε τομέα που θα επικρατήσουν το 2022.

Σήμερα, λοιπόν, θα δούμε μαζί όλα τα skincare trends της επόμενης χρονιάς. Τάσεις στην περιποίηση της επιδερμίδας, που το 2022 θα βρίσκονται στο προσκήνιο πιο έντονα από ποτέ, και που αξίζει να τις δοκιμάσεις.

enydatwsi epidermidas

Σκουαλάνιο: Το απαραίτητο συστατικό για ενυδάτωση και καλή υγεία της επιδερμίδας

Τα 6 πιο hot skincare trends του 2022

#1 Beauty bars

Το 2022 θα βλέπεις παντού μπάρες σαπουνιών. Shampoo bars, μπάρες για απολέπιση και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Δοκίμασέ τις, λοιπόν, γιατί εκτός από skincare trend είναι και μια απόλυτα οικολογική επιλογή.

#2 Κρυοθεραπεία στο σπίτι

Με την κρυοθεραπεία κάνεις το εξής καλό στην επιδερμίδα σου: οι χαμηλές θερμοκρασίες αναγκάζουν τα αιμοφόρα αγγεία να συστέλλονται και τους πόρους να συσφίγγονται με αποτέλεσμα να φαίνεται το δέρμα πιο σφριγηλό και αναζωογονημένο.

via GIPHY

#3 Περιποίηση των χειλιών

Το scrub και η ενυδάτωση χειλιών θα είναι super hot τάση το 2022. Ποια δεν θέλει, άλλωστε, να έχει τέλεια, ενυδατωμένα και ζουμερά χείλη;

#4 Το body care δεν ήταν ποτέ πιο επίκαιρο

Το 2022 δεν πρέπει να ξεχνάς την απολέπιση και ενυδάτωση του σώματός σου. Από την κορυφή ως τα νύχια! Οπότε… Πες «ναι» σε body scrubs και κρέμες σώματος.

#5 Τα πιο WOW skincare συστατικά και πάλι… στο προσκήνιο

Το bakuchiol (aka φυσική ρετινόλη), η καφεΐνη και η νιασιναμίδη θα είναι παντού το 2022. Το bakuchiol κάνει ό,τι ακριβώς και η ρετινόλη. Αντιμετωπίζει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, απολεπίζει το δέρμα και εξαφανίζει σημάδια. Η καφεΐνη «ξυπνά» σε χρόνο dt την επιδερμίδα, ενώ η νιασιναμίδη ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, καταπολεμά τις κηλίδες, ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος, βελτιώνει την εμφάνιση των πόρων και των λεπτών γραμμών.



#6 Περισσότερες συσκευασίες αλουμινίου

Το 2022 πολλά skincare προϊόντα θα βρίσκονται μέσα σε συσκευασίες αλουμινίου. Γιατί; Διότι το αλουμίνιο είναι πλήρως ανακυκλώσιμο υλικό.

Wait! Δες στην gallery και μερικά shampoo bars για να... ξεκινήσεις από τώρα να υιοθετείς τα skincare trends του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

7 συνήθειες που έχεις και βλάπτουν σημαντικά την επιδερμίδα σου

10 κρέμες ματιών με καφεΐνη για να «ξυπνήσεις» την επιδερμίδα σου σε χρόνο dt