Underlights: Το πιο hot hair color trend των 90’s είναι και πάλι τάση το 2022

Μαρία Ροδίτη
Underlights: Το πιο hot hair color trend των 90’s είναι και πάλι τάση το 2022

Το απόλυτο Y2K hair throwback συμβαίνει φέτος!

Οι τάσεις πάνε κι έρχονται! Αυτό σίγουρα θα το έχεις καταλάβει μιας και το 2021 ήταν η χρονιά που έγιναν τα περισσότερα throwbacks στον κόσμο της ομορφιάς και κυρίως στα hair trends. Μετά, λοιπόν, από το money piece (aka ανοιχτόχρωμες ανταύγειες στο μπροστινό μέρος των μαλλιών), που ήρθε από το μακρινό 1990 και κυριάρχησε, τώρα… ένα άλλο hair trend κάνει comeback και μας θυμίζει παλιές καλές εποχές. Ο λόγος για τα underlights, τα οποία ήδη έχουν «κατακτήσει» το Instagram!

money piece cover

Money piece: Το μεγαλύτερο hair color trend των 90’s επανέρχεται δυναμικά φέτος την άνοιξη

Τι είναι τα underlights

Σε αντίθεση με τα κλασικά highlights, δηλαδή τις -γνωστές σε όλες μας- ανταύγειες, τα underlights αφορούν το χρώμα μαλλιών στην περιοχή του αυχένα. Σε αυτό το σημείο, το χρώμα των μαλλιών με underlights είναι πολύ πιο ανοιχτό, πολύ πιο σκούρο ή… σε ιδιαίτερο χρώμα (aka ροζ, μπλε, μοβ) από το υπόλοιπο κεφάλι.

UNDERLIGHTS HAIR

Μην αναρωτιέσαι αν τα underlights αφορούν μονοχρωμία ή όχι. Μπορείς να κάνεις ένα χρώμα στα μαλλιά στην περιοχή του αυχένα ή να επιλέξεις highlights στο συγκεκριμένο σημείο. Έχε υπόψη, βέβαια, ότι το νέο hair look σου θα αναδειχθεί πολύ περισσότερο αν πιάνεις τα μαλλιά σου σε half-up ή σε αλογοουρά!

Το ατού των underlights

Βλέποντας και στην gallery τα underlights, θα καταλάβεις πως είναι κάτι που δύσκολα μπορείς να καταφέρεις μόνη σου στο σπίτι. Το σωστό και safe είναι να επισκεφθείς τον κομμωτή σου και να του δείξεις ακριβώς αυτό που θέλεις να… συμβεί στα μαλλιά σου.


Πριν κλείσεις το ραντεβού έχε και αυτό υπόψη σου! Τα underlights είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις σε χρώμα μαλλιών μιας και δεν θα ταλαιπωρηθούν από τη βαφή όλα τα μαλλιά σου, ενώ ταυτόχρονα δεν θα χρειάζεται να επισκέπτεσαι κάθε τρεις και λίγο το κομμωτήριο για φρεσκάρισμα. Θα κάνεις, έτσι, και… οικονομία στο πορτοφόλι σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ